Nieuwe Gear camera device in de pijpleiding: SM-R210

In India test Samsung op dit moment een nieuw apparaat voor haar Gear line-up, al weten we niet veel meer dan dat het apparaat ‘iets met een camera’ is.

samsung-sm-r210-zauba-1024x160 Nieuwe Gear camera device in de pijpleiding: SM-R210

Onder de modelcode SM-R210 duikt in de beruchte Indiase importdatabase Zauba een nog onbekende device op. De omschrijving – Sample Samsung Camera Set – verraadt in ieder geval dat een camera onderdeel uitmaakt van het geheel. De verdere aanduiding wijst tevens op een release in Europa.

Een tijdje geleden al kwam het gerucht voorbij dat Samsung zou werken aan een verbeterde versie van de Gear 360 – een Gear 360 Pro, die zijn debuut zou kunnen maken met de Galaxy S8. Toch is het maar de vraag of de SM-R210 dit apparaatje is. De Gear 360 draagt tenslotte modelcode SM-C200 – C voor camera. Een Pro-variant zal dan ook niet zo gauw uitkomen met SM-R als modelindicatie.

Voor de volledigheid moeten we dan ook nog wijzen op een Samsung patent dat wij eerder deze week publiceerden voor een Gear 360-achtige projector, die ook van een camera is voorzien. Echter, het zou wel erg toevallig zijn dat het patent tegelijk met het apparaat opduikt.

Je merkt het: we hebben in feite niet echt een idee wat de SM-R210 is. Maar dat neemt niet weg dat Samsung kennelijk op het punt staat haar Gear serie weer uit te breiden. Wij houden je dus op de hoogte…

Galaxy deal tips

Praat mee