Samsung werkt mogelijk aan de Gear 360 Pro voor lancering met de Galaxy S8

Samsung zou van plan zijn een professionele 360 graden camera te lanceren met de naam Gear 360 Pro. Mogelijk volgt de onthulling in 2017 samen met de Galaxy S8.

samsung-gear-3601 Samsung werkt mogelijk aan de Gear 360 Pro voor lancering met de Galaxy S8

Met de Gear 360 lanceerde Samsung haar eerste 360 graden camera voor de gemiddelde consument met een Galaxy telefoon en/of een Gear VR headset. Maar kennelijk willen de Zuid-Koreanen ook een gooi doen naar een serieuzer, 360 graden filmend publiek.

Volgens een insider van Sammobile zou er namelijk achter de schermen gewerkt worden aan een Gear 360 Pro, met een betere beeldkwaliteit en meer features – al blijken verdere details schaars op dit moment. Mogelijk zal deze Gear 360 Pro het daglicht zien tesamen met Samsung’s toptelefoon in 2017, de Galaxy S8.

Tevens werkt Samsung aan een Gear 360 manager applicatie voor iOS. In navolging van de Gear S2 en Gear S3 moet straks ook de Gear 360 camera te gebruiken zijn met Apple’s iPhones. Nu nog een Gear VR met iPhone aansluiting, en Apple hoeft zelf helemaal niet meer aan de slag met virtual reality 😉 .

Galaxy deal tips

Praat mee