Update met september patch bereikt Galaxy S5 (unbranded én branded)

Min of meer tegelijk met de Galaxy S6 krijgt ook de Galaxy S5 de update met de security patch van september.

galaxy-s5-update-september-security-patch-xxu1cpi9 Update met september patch bereikt Galaxy S5 (unbranded én branded)

Voor de Galaxy S5 – de unbranded versie, voor nu – wordt op dit moment een update uitgerold met firmwareversie XXU1CPI9. De ruim 36 MB grote update doet in feite maar één ding: de nieuwste security patch op het toestel installeren, inclusief 66 fixes uit Google’s hoge hoed, en negen uit die van Samsung. Het Toestel-info scherm toont onder het kopje Niv. Androidbeveiligingspatch de datum 1 september.

Het Android besturingssysteem zelf blijft natuurlijk bij versie 6.0.1, en hoewel Samsung zelf ook nog de gebruikelijke prestatie- en stabiliteitsverbeteringen en bug reparaties noemt, zijn deze voor zover wij zo gauw kunnen nagaan minimaal.

De update is op dit moment beschikbaar op de unbranded – niet direct bij een provider gekochte – Galaxy S5, én op de branded varianten van Vodafone en T-Mobile.

(Dank voor de heads up, Henk)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee