Nederlandse release Samsung Galaxy Note 7 week later door hoge vraag

Samsung’s nieuwe Galaxy Note 7 doet stof opwaaien. Zoveel stof zelfs, dat de oorspronkelijk geplande releasedatum niet gehaald wordt in Nederland. Update: de release mag dan wel uitgesteld zijn, je kunt de Galaxy Note 7 vanaf nu al wel voorstellen, onder meer bij Samsung zelf HIER.

galaxy-note-7-hands-on-4-wm Nederlandse release Samsung Galaxy Note 7 week later door hoge vraag

Samsung Nederland laat via Twitter weten dat de oorspronkelijk geplande releasedatum van de Galaxy Note 7 – 2 september – niet gehaald wordt. Pas vanaf 9 september kunnen de eerste toestellen daadwerkelijk geleverd worden.

Saillant detail hier is, dat de Galaxy Note 7 nog helemaal niet officieel besteld kan worden in ons land. Oorspronkelijk zou de Galaxy Note 7 pre-order direct na de onthulling op 2 augustus van start gaan, maar deze datum werd eerder al opgeschoven naar 16 augustus.

Er is dus geen sprake van dat de eerste, geplande batch Note 7 toestellen nu al uitverkocht is in Nederland. Het is vooral de enorme wereldwijde vraag die ervoor zorgt dat Samsung de release in sommige markten in zijn geheel uitstelt. In Zuid-Korea – waar je de Note 7 al wel kunt bestellen – schijnt het toestel zelfs beter te verkopen dan de uitermate succesvolle Galaxy S7.

Wil je dat wij jou op de hoogte houden van de Nederlandse verkrijgbaarheid van de Galaxy Note 7? Schrijf je dan in voor onze email notificatie:

Praat mee