Samsung Galaxy Note 7 vanaf vandaag officieel te bestellen

Vanaf vandaag kun je de Galaxy Note 7 officieel voorbestellen, onder andere in Samsung’s eigen shop.

galaxy-note-7-hands-on-6-wm Samsung Galaxy Note 7 vanaf vandaag officieel te bestellen

De releasedatum zelf werd onlangs nog een weekje uitgesteld van 2 naar 9 september, door de enorme vraag naar naar de Galaxy Note 7 in andere landen. Echter, bestellen kun je het toestel – zoals door ons voorspeld – vanaf vandaag wel, zodat je straks een van de eersten bent die het Samsung’s gloednieuwe phablet in huis hebt.

Wil je jouw toestel echt met een van de allereerste leveringen thuisgestuurd krijgen, dan kun je de Galaxy Note 7 het beste direct bij Samsung zelf bestellen – zeker zolang de adviesprijs van € 849,- overal nog gehanteerd wordt. Je vindt ‘m in hun shop HIER.

Voor aanbiedingen in combinatie met een abonnement kun je natuurlijk terecht bij winkels als Coolblue (HIER), GSMWijzer (HIER), Typhone (HIER), óf in de onderstaande (gestaag groeiende) prijsvergelijkers:

Reacties

 1. Sebastiaan zegt

  Er is voor de note7 geen combinatie aanbieding? Wat is de kans dat dit nog gaat komen? Samsung heeft vaker aanbiedingen met een accessoire erbij of een rebate actie. Zou dat voor de note7 ook nog kunnen komen?

  • Michel zegt

   Geen idee. Ze doen het vaak wel, maar voor de Note 7 vooralsnog niet. Er is ons verder ook nog niks bekend. Als er nog iets komt, is het vermoedelijk zo’n soort ‘als je ‘m tussen 16 augustus en X hebt gekocht, dan kun je accessoire Y erbij aanvragen’… Dat gaat dan ook met terugwerkende kracht.

   • Sebastiaan zegt

    Ik zit tussen “shut up and take my money” en “Nederlandse gierigheid” in 😉

    Maar ik denk dat ik lekker ga preorderen 🙂

  • Jeffrey Meijer zegt

   In de meeste landen heb je nu de keuze uit een Gear Fit 2 of een 256GB SD kaart.
   Ik verwacht eenzelfde aanbieding hier met terugwerkende kracht vanaf bestel datum uiteraard.
   Maar dit kan wel per provider verschillen overigens.

   • Sebastiaan zegt

    Ik heb de note7 los besteld. Ik heb een goedkoop abonnement en heb netjes voor deze telefoon gespaard 🙂

    Ik hoop inderdaad dat ze wel wat aanbieden met terugwerkende kracht. Er zijn leuke gadgets beschikbaar voor de note7.

Praat mee