Samsung Galaxy Note 7 pre-order start direct op 2 augustus (update: uitgesteld, pas vanaf 16-8)

Update 16 augustus: inderdaad, zoals eerder door ons voorspeld is de Galaxy Note 7 vanaf vandaag officieel te bestellen – onder meer bij Samsung zelf HIER. Voor meer informatie, kijk ook HIER.

Oorspronkelijke bericht:

We weten dat Samsung op 2 augustus de Galaxy Note 7 officieel zal lanceren. En hebben wij ook vernomen dat het toestel direct na de onthulling al te bestellen zal zijn. Update: inmiddels blijkt dat Samsung de pre-order fase van de Galaxy Note 7 heeft verschoven, waardoor deze nu pas op 16 augustus van start gaat. Het lijkt erop dat Samsung het toestel dus eerste in de VS zal uitbrengen, terwijl Europa pas enige weken later volgt – hopelijk met levering eind augustus, maar mogelijk dus pas begin september. Het kan ook nog zijn dat de Note 7 direct op 16 augustus in de winkels zal liggen, al lijkt dat nog niet helemaal duidelijk.

samsung-galaxy-note-7-preorder-1 Samsung Galaxy Note 7 pre-order start direct op 2 augustus (update: uitgesteld, pas vanaf 16-8)

Hoewel de release van de Galaxy Note 7 niet direct zal volgen op de onthulling zelf, kun je het toestel straks wel niet (update) direct na het Unpacked evenement op 2 augustus – 17:00 Nederlandse tijd – bestellen in Samsung’s eigen shop. Er is sprake van een pre-order periode, dus leveren van gereserveerde toestellen volgt pas op een later tijdstip.

Of Samsung de verkoop van de Galaxy Note 7 zal starten met één of andere bonus-actie – de Galaxy S7 kon je destijds bestellen i.c.m. een gratis Gear VR headset – is op dit moment nog niet bekend.

Wil jij een herinnering van ons ontvangen wanneer de Galaxy Note 7 in Nederland arriveert? Schrijf je hieronder dan in voor onze notificatieservice:

Later, als het toestel in meer winkels verkrijgbaar is, kun je bij ons natuurlijk de prijzen van een losse Galaxy Note 7 vergelijken, en de beste aanbiedingen voor een Galaxy Note 7 met abonnement opzoeken.

Praat mee