Galaxy S5 Active krijgt update met security patches tot en met mei

Samsung’s kleinschalig in Nederland uitgebrachte Galaxy S5 Active kreeg de afgelopen dagen een update die semi-recente security patches naar het toestel bracht.

samsung-galaxy-s5-active-nederland-sm-g870f Galaxy S5 Active krijgt update met security patches tot en met mei

De Galaxy S5 Active werd in 2014 slechts kleinschalig op de Nederlandse markt gebracht. Dat neemt niet weg dat ook dit toestel zijn portie beveiligingsupdates goed kan gebruiken. Een update die momenteel door het land rolt, brengt firmwareversie XXS1BPF1 naar de telefoon.

Deze update laat op Androidgebied alles bij het vertrouwde – Android 5.0 blijft 5.0, 6.0 zit niet in de planning – maar de security patches tot en met die van de maand mei worden wel op de S5 Active geïnstalleerd. Samsung dichtte begin dit jaar het grote Stagefright lek op het toestel, maar daarna bleef het stil aan het updatefront.

Beste Galaxy S5 Active deals per provider

Praat mee