Samsung Galaxy S5 Active krijgt beveiligingsupdate, bug- en Stagefright fixes

Nadat de Samsung Galaxy S5 Active de sprong naar Android Lollipop maakte, werd het stil aan het update front voor dat toestel. Tot, zo kun je vast al raden, nu.

samsung-galaxy-s5-active-nederland-sm-g870f Samsung Galaxy S5 Active krijgt beveiligingsupdate, bug- en Stagefright fixes

Vanaf vandaag wordt er in Nederland een flinke update uitgerold voor de Galaxy S5 Active. De update brengt firmware XXU1BOL4 naar het toestel. Deze bevat weliswaar Android versienummer 5.0 – dezelfde als voorheen – maar aan boord zijn vele recente bugfixes en veiligheidspatches die ook in firmwares met nieuwere Androidversies te vinden zijn.

De update van vandaag brengt dus verbeteringen op het gebied van prestaties en stabiliteit naar de Galaxy S5 Active, én alle kwetsbare plekken van het Stagefright lek worden gedicht. Verder krijgt het toestel de nieuwe Smart Manager app, waarmee je eenvoudig geheugen-, opslag-, en energieverbruik kunt beheren.

Heb jij deze update op jouw Galaxy S5 Active geïnstalleerd? Laat ons hieronder even weten hoe alles verliep, en wat jij zoal tegenkomt aan veranderingen of verbeteringen!

Beste Galaxy S5 Active deals per provider

Reacties

  1. Petra zegt

    Het is me helaas niet gelukt met updaten. Zowel niet via mn telefoon en ook niet via de pc met het kies programma. De update downloaden doet het maar zodra het geïnstalleerd moet worden schakelt het toestel automatisch uit ipv opnieuw opstarten. Ook bij normaal gebruik schakelt de telefoon zich uit als ik het opnieuw wil opstarten. Wat kan ik doen? ?

Praat mee