Nederlandse Galaxy S5 krijgt flinke beveiligingsupdate (patches t/m juni)

Vanaf vandaag kun je op de Nederlandse unbranded Galaxy S5 een update downloaden die alle security patches tot en met die van de maand juni met zich meebrengt.

samsung-galaxy-s5-juni-patches-nederland-update-1024x607 Nederlandse Galaxy S5 krijgt flinke beveiligingsupdate (patches t/m juni)

Sinds de grote update naar Android Marshmallow kreeg de unbranded Galaxy S5 geen update meer – tot nu, althans. Vanaf vandaag kun je dus een ruim 213 MB grote update downloaden. Firmwareversie XXU1CPFH doet tenminste twee dingen.

Als eerste fixt de update als het goed is een aantal bugs die sommige Galaxy S5 exemplaren plaagden sinds de grote sprong naar Android 6.0.1. Exacte details meldt Samsung zoals gebruikelijk niet – we moeten het doen met de bekende omschrijvingen als ‘stabiliteitsverbeteringen’, ‘bug reparaties’ en ‘prestatieverbeteringen’.

Daarnaast wordt de beveiliging van de Galaxy S5 een stuk meer up-to-date gebracht, met alle security patches tot en met de meest recente, die van de maand juni. Daarmee is deze op gelijke hoogte met die van en T-Mobile en Vodafone’s branded S5 varianten, die de juni patches al een paar weken geleden kregen. De juli patches volgen hopelijk spoedig, maar nog niet vandaag.

Heb jij deze update al op jouw Galaxy S5 geïnstalleerd?

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

 1. Gerda zegt

  Nou ik ben blij met de update.NOT!!!
  Ik heb 2 dagen geleden een update van rond de 250mb op mijn S5 geïnstalleerd en nu heb ik het probleem dat hij geen sdkaart meer ziet. Tevens ben ik alle muziek en foto’s kwijt. Alle instellingen zijn weg en ook de apps die ik had verplaatst zijn allemaal weg.
  Loop al 2 dagen te zoeken naar een oplossing. Hartelijk dank Samsung voor het bezorgen van een heleboel ellende..
  Heb ik een duurbetaalde telefoon waar ik nu niks meer aan heb.

  • Gerda zegt

   En wat schiet ik daar mee op? Ik ben alles kwijt. Ik kom er net achter dat ook een groot deel van mijn contacten zijn gewist, beltonen zijn ook weg,het geluid was zelfs uitgezet.
   Bedankt hoor Samsung wat een service.

 2. vermeersch zegt

  beste
  ik heb een samsung galaxy s5 nu is mijn vraag waarom heb ik de update nog niet gekregen van lollypop naar marshmallow?

  IK DANK U MVG
  VERMEERSCH WESLEY

Praat mee