Samsung geeft details juli security patch vrij

Hoewel de update zelf nog schaars is, licht Samsung alvast de inhoud van de security patch van de maand juli toe.

samsung-juli-security-patch Samsung geeft details juli security patch vrij

Op haar eigen blog laat Samsung weten dat de update met de beveiligingspatch van de maand juli bestaat uit een flink aantal item die Google heeft uitgerold. Maarliefst 46 belangrijke en (vooral) minder belangrijke Common Vulnerabilities and Exposures (CVE’s) voor het Android besturingssysteem zelf.

Samsung zelf voegt hier nog vier eigen SVE’s (Samsung Vulnerabilities and Exposures) aan toe, die onder meer een kwetsbaar punt in de Professional Audio SDK dichten.

Op korte termijn verwachten we de eerste updates met deze juli patch op de verschillende Galaxy toestellen. Op de unbranded Galaxy S6 Edge zou de update voor sommige gebruik(st)ers al beschikbaar zijn via Smart Switch.

Galaxy deal tips

Praat mee