Samsung publiceert details van juni security patches

Hoewel nog op geen enkele Nederlandse Galaxy beschikbaar, rolt Samsung her en der al de eerste updates uit met de beveiligingspatches van de maand juni. Details daarvan zijn nu gepubliceerd.

samsung-galaxy-security-patch-juni-update Samsung publiceert details van juni security patches

Op haar eigen blog laat Samsung weten dat de patches van de maand juni 28 kwetsbare plekken in het Android besturingssysteem zelf dichten, terwijl er negen zwakheden in Samsung’s eigen softwaretoevoegingen gedicht worden.

Ondanks een vrij goede start van het jaar, hapert er de laatste tijd wel iets aan de frequentie waarmee Samsung enkele topmodellen van de security patches voorziet. Zo heeft de unbranded Galaxy S6 op dit moment nog slechts de patches tot en met maart, terwijl de teller van de Galaxy S7 modellen in ons land op april staat. In andere landen kregen deze toestellen wel updates met nieuwere patches.

Andere toestellen, zoals de Galaxy S6 Edge, S6 Edge Plus, Galaxy Note 4, recente Galaxy A (2016) modellen, én verschillende branded varianten van de ‘platte’ S6 kregen ook in Nederland in recente weken de update naar de patches van de maand mei.

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Marc zegt

    Vandaag (8-7-2016) heb ik op mijn unbranded S6 Edge een nieuwe software update binnengekregen. Het niveau voor de beveiligingspatch is nu 1 mei 2016.

Praat mee