Rondje updates: juni patches voor Galaxy Note Edge, T-Mobile branded Note 4 en S5 (update: Vodafone S5 ook)

Vandaag krijgen verschillende Nederlandse Galaxy telefoons een update met aan boord de security patches van de maand juni. Aan beurt vandaag: de unbranded Galaxy Note Edge, en T-Mobile branded versies van de Galaxy Note 4 en de Galaxy S5Update 27-6: Na T-Mobile’s S5 krijgt ook de branded toestelversie van Vodafone de update met de juni patches.

galaxy-s5-juni-security-patch-update-galaxy-note-4-edge1 Rondje updates: juni patches voor Galaxy Note Edge, T-Mobile branded Note 4 en S5 (update: Vodafone S5 ook)

Drie toestellen krijgen vanaf vandaag hun update met de security patches van Google en Samsung van de maand juni. De Galaxy Note Edge krijgt firmwareversie XXS1DPF1, terwijl voor de T-Mobile branded Galaxy Note 4 en Galaxy S5 respectievelijk versies XXS1DPF3 en XXS1CPF1 klaarstaan. Update 27-6: Vodafone’s Galaxy S5 krijgt firmware XXU1CPF3, met dezelfde patches.

Alle toestellen dan wel toestelversies in kwestie kregen eerder al een update naar Android Marshmallow, dus op het gebied van het Android besturingssysteem zelf verandert er versietechnisch helemaal niets.

Heb jij één van de bovenstaande toestellen, en de juni patches al geïnstalleerd? Laat ons hieronder weten of het allemaal goed ging, en of je verder nog andere veranderingen bent tegengekomen!

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

  1. Jos zegt

    Had hem gisteren al voor de Note Edge, maar gelet op jullie vorige artikel zou ik een Roemeens toestel hebben. Weinig veranderingengen ontdekt, maar lijkt vooralsnog dat het geheugegebruik is afgenomen. Sinds de Marshmallowupdate merk ik dat appudates van apps opde sdcard, niet meer op de sdcard weggeschreven kunnen worden. Toestel wordt traag, overweeg rooten.

Praat mee