Meer acties: gratis 64GB microSD kaart bij Galaxy A3 (2016) en Galaxy A5 (2016)

Het is zomer, en dus vliegen de mooie acties je om de oren. Koop je tussen nu en 2 oktober een Galaxy A3 (2016) of Galaxy A5 (2016), dan kun je daar gratis een 64GB microSD kaartje bij krijgen.

galaxy-a3-a5-2016-gratis-micro-sd-kaart-64gb-actie Meer acties: gratis 64GB microSD kaart bij Galaxy A3 (2016) en Galaxy A5 (2016)

Gisteren wezen we je al op Samsung’s actie voor een gratis Gear VR bij de Galaxy S7 (Edge), en nu komt daar dus de mogelijkheid bij om een 64GB  microSD geheugenkaart te ontvangen na het kopen van een Galaxy A3 (2016) of Galaxy A5 (2016).

Je moet één van de toestellen dan uiterlijk 2 oktober aanschaffen, en je inschrijven voor deelname op Samsung’s eigen actiepagina HIER. Deelname is alleen mogelijk als je je toestel in Nederland koopt, en het dus om een echt, Nederlands toestel gaat. Dit is gegarandeerd als je je telefoon in Samsung’s eigen shop bestelt (de A3 voor € 299,- HIER, de A5 voor € 369,- HIER), of direct bij je favoriete provider.

Koop je ‘m liever bij een andere winkel, dan vind je op de Samsung’s actiepagina de EAN codes waaraan je een Nederlandse Galaxy A3 (2016) of A5 (2016) kunt herkennen. Vraag in geval van twijfel  altijd even na bij de winkel waar je jouw toestel wilt kopen. De overige exacte voorwaarden voor deelname aan deze actie vind je HIER.

Om precies te weten wat je in huis haalt, raden we je natuurlijk onze uitgebreide Galaxy A3 (2016) review en Galaxy A5 (2016) review aan.

Galaxy A3 (2016) / Galaxy A5 (2016) kopen, met of zonder abonnement

Het maakt verder niet uit of je een los toestel koopt, of eentje in combinatie met een abonnement. De beste Galaxy A3 (2016) en Galaxy A5 (2016) aanbiedingen vind in onze speciale overzichten:

Wil je nóg overzichtelijker, dan vind je de beste deals voor beide toestel per provider in de onderstaande overzichten:

Beste Galaxy A5 (2016) aanbiedingen per provider

Reacties

 1. Dick Nagtegaal zegt

  Goh. .. Ik had niet verwacht dat de A3 op de site van Samsung goedkoper zou zijn dan bij Media Markt. Had ik dat maar eerder geweten.

 2. Rosemarie zegt

  Mooie actie van samsung! Gratis 64 mb geheugenkaart bij mijn nieuwe samsung a3 telefoon, alleen hoe kom je eraan? Hoe gaat samsung zorgen dat ik mijn gratis kaartje ga ontvangen?????
  Via de site lukt het niet!

 3. Brandine zegt

  Heb net een A3 gekocht bij de Mediamarkt. Er is mij niets verteld over een gratis geheugenkaart. Bij deze wil ik die graag ontvangen..

 4. Jan Vehof zegt

  ik heb net een S3 bij de media markt gekocht . hoe kom ik aan een gratis 64 sd geheugen kaart zoals hierboven beschreven staat .deze zou ik bij bcc wel krijgen . Helaas was was dit product bij hun op .

 5. G. Weggemans zegt

  Samsung kondigt aan dat ik een sd kaart van 64 GB krijg.
  Het is echter niet mogelijk om dit via de site voor elkaar te krijgen.
  Hoe kan ik de sd kaart krijgen. Ik heb er echt op!

 6. Van Hout zegt

  ook ik heb me geregeistreerd voor de SD card. Ik heb alle velden ingevuld, de gevraagde info ge-upload en nu krijg ik op de laatste pagina de melding dat de Eancode niet klopt. Ik heb toch echt de juiste code ingetypt, deze staat ook op de foto die ik moest uploaden. Balen zeg!

 7. Eva zegt

  Ik vond het heel makkelijk gaan via het webadres van de promo-actie van Samsung (zie in reactie 16 juli). Eerst 2 scans maken van de aankoopbon en de AEN-code. Als je niet over de juiste AEN-code beschikt (lijstje wordt getoond), heb je er geen recht op. Baal wel dat ik zelf achter de promo-actie moest komen. Vodafone waar ik het toestel heb gekocht, heeft er niets over gezegd. Maar gelukkig nog op tijd.

 8. Rita zegt

  Het lukt niet om aan te vragen via de side..tijdverlies al een uur.ben er klaar mee.nep aanbiedingen.ze steken het maar in…………..

Praat mee