Kooptip: gratis Gear VR bij Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge (update: nog maar een paar dagen)

De actie voor een gratis Gear VR bij de Galaxy S7 of Galaxy S7 Edge is weer terug! Wie vanaf 5 december tot en met 1 januari 2017 een toestel aanschaft – via een deelnemende winkel – kan een gratis Gear VR aanvragen. Update: nu deze actie afgelopen is, raden we momenteel (maart 2017) de Galaxy S7 Edge cashback actie aan.

samsung-galaxy-s7-gear-vr-tips Kooptip: gratis Gear VR bij Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge (update: nog maar een paar dagen)

Daags na het aflopen van de Galaxy S7 cashback actie haalt Samsung haar ‘gratis Gear VR’-deal opnieuw van stal. Wie zijn of haar S7 vanaf nu tot en met 1 januari 2017 koopt, kan daar voor nop de Gear VR headset t.w.v. € 99,99 bij ontvangen. Het gaat om de witte Gear VR zonder USB type-C adapter met modelcode SM-R322, die het prima doet met beide S7 modellen. Meer info over deze headset vind je in onze uitgebreide Gear VR review.

Zoals gewoonlijk dien je je voor de actie te registreren op Samsung’s eigen website HIER. Daar vind je ook de uitgebreide voorwaarden voor deelname aan de actie, en een precieze uitleg hoe je je aankoopbon en een foto van de streepjescode uiterlijk tot en met 15 januari kunt uploaden.

Let op: deze actie is alleen geldig voor officiële, Nederlandse toestellen. Let dus bij aankoop op, of de winkel waar jij jouw toestel koop deze actie ook zelf vermeldt. Is dat niet het geval, vraag dan eerst even na of je voor de actie in aanmerking komt. Winkels die sowieso meedoen aan deze actie zijn o.a. Mobiel.nl, Coolblue, GSMWijzer, Typhone, en de providers KPN, T-Mobile, Vodafone en Tele2. Ook na een aankoop bij Samsung’s eigen shop doe je gegarandeerd mee.

Galaxy S7 / S7 Edge kopen: uitgebreid prijzen vergelijken

Je kunt zowel deelnemen als je een losse S7 (Edge) koopt of een toestel met abonnement. Hieronder vind je van iedere variant onze uitgebreide prijsvergelijker (maar: let dus op of de winkel meedoet aan de Gear VR actie):

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Reacties

  • Annel zegt

   Dus als ik het goed begrijp sowieso niet bij Belsimpel kopen? Ik kon het inderdaad niet vinden op de Belsimpel site maar die was wel wat goedkouper dan Tele2 zelf waar ik mijn abonnement ga verlengen.

 1. Motorrijder zegt

  Heb de Galaxy S7 Edge .. En als ik dan zie wat voor een gedoe je allemaal moet doen om aan die acties van Samsung mee te mogen doen moet doen, vindt ik dat niet meer normaal …

  • Panic zegt

   Niet meer normaal? Het lijkt mij nog redelijk als zij alleen bewijs willen van de aanschaf van een toestel die in aanmerking komt. Ze geven überhaupt wel gratis hardware van €100 weg.

Praat mee