Kooptip: gratis Gear VR bij Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge (update: laatste dagen)

Wie tot en met 21 augustus een Galaxy S7 of Galaxy S7 Edge koopt, kan daar gratis een Gear VR virtual reality headset bij krijgen. Hieronder lees je hoe dat in zijn werk gaat. Update: Inmiddels is deze actie afgelopen, maar op dit moment loopt er een andere actie waarbij je een 128GB microSD kaart gratis bij de Galaxy S7 en S7 Edge krijgt.

samsung-galaxy-s7-gear-vr-tips

De gratis 64GB microSD kaart actie is nog maar net afgelopen, of Samsung start alweer de volgende bonusactie voor wie de komende tijd een Galaxy S7 of Galaxy S7 Edge aanschaft. Wie zijn of haar S7 vanaf nu tot en met 21 augustus koopt, kan daar voor nop de Gear VR headset t.w.v. € 99,99 bij ontvangen. Meer info over deze headset vind je in onze Gear VR review.

Zoals gewoonlijk dien je je voor de actie te registreren op Samsung’s eigen website HIER. De uitgebreide voorwaarden voor deelname aan de actie vind je HIER.

Aankoop van jouw Galaxy S7 of S7 Edge kan in Samsung’s eigen shop (HIER), bij een andere winkel, of via je je favoriete provider – maar de actie is alleen geldig voor officiële, Nederlandse toestellen. De meeste winkels leveren deze. Check bijvoorbeeld of de winkel waar je het toestel wilt kopen de actie ook op de eigen website vermeldt. Mocht je toch twijfelen vraag dan even na. De EAN codes van Nederlandse toestellen vind je op Samsung’s actiepagina HIER.

Galaxy S7 / S7 Edge kopen: met of zonder abonnement

Je kunt zowel deelnemen als je een losse Galaxy S7 of een losse Galaxy S7 Edge koopt, of een Galaxy S7 met abonnement, danwel een Galaxy S7 Edge met abonnement. De beste deals per provider vind je alvast in een beknopt overzicht, hieronder:

Galaxy deal tips

Reacties

    • Annel zegt

      Dus als ik het goed begrijp sowieso niet bij Belsimpel kopen? Ik kon het inderdaad niet vinden op de Belsimpel site maar die was wel wat goedkouper dan Tele2 zelf waar ik mijn abonnement ga verlengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *