Kooptip: gratis Gear VR bij Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge (update: actie is terug!)

Update: de actie voor een gratis Gear VR bij de Galaxy S7 of Galaxy S7 Edge is weer terug! Wie vanaf 5 december tot en met 1 januari 2017 een toestel aanschaft – via een deelnemende winkel – kan een gratis Gear VR aanvragen.

samsung-galaxy-s7-gear-vr-tips

Daags na het aflopen van de Galaxy S7 cashback actie haalt Samsung haar ‘gratis Gear VR’-deal opnieuw van stal. Wie zijn of haar S7 vanaf nu tot en met 1 januari 2017 koopt, kan daar voor nop de Gear VR headset t.w.v. € 99,99 bij ontvangen. Het gaat om de witte Gear VR zonder USB type-C adapter met modelcode SM-R322, die het prima doet met beide S7 modellen. Meer info over deze headset vind je in onze uitgebreide Gear VR review.

Zoals gewoonlijk dien je je voor de actie te registreren op Samsung’s eigen website HIER. Daar vind je ook de uitgebreide voorwaarden voor deelname aan de actie, en een precieze uitleg hoe je je aankoopbon en een foto van de streepjescode uiterlijk tot en met 15 januari kunt uploaden.

Aankoop van jouw Galaxy S7 of S7 Edge kan in Samsung’s eigen shop (HIER), bij een andere winkel, of via je je favoriete provider – maar de actie is alleen geldig voor officiële, Nederlandse toestellen. Let dus bij aankoop op, of de winkel waar jij jouw toestel koop deze actie ook zelf vermeldt. Is dat niet het geval, vraag dan eerst even na of je voor de actie in aanmerking komt. De EAN codes van Nederlandse toestellen vind je op Samsung’s actiepagina HIER.

Galaxy S7 / S7 Edge kopen: prijzen vergelijken

Je kunt zowel deelnemen als je een losse Galaxy S7 of een losse Galaxy S7 Edge koopt, of een Galaxy S7 met abonnement, danwel een Galaxy S7 Edge met abonnement. De beste deals per provider vind je alvast in een beknopt overzicht, hieronder:

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Reacties

    • Annel zegt

      Dus als ik het goed begrijp sowieso niet bij Belsimpel kopen? Ik kon het inderdaad niet vinden op de Belsimpel site maar die was wel wat goedkouper dan Tele2 zelf waar ik mijn abonnement ga verlengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *