Nieuwe handleiding kondigt Marshmallow update Galaxy A3 (2016) aan

Het verschijnen van de vernieuwde handleiding duidt erop dat de update naar Android Marshmallow voor de Galaxy A3 (2016) in aantocht is.

samsung-galaxy-a3-2016-android-marshmallow-update-handleiding Nieuwe handleiding kondigt Marshmallow update Galaxy A3 (2016) aan

De nieuwe optie het aantal icoontjes op het startscherm van de Galaxy A3 (2016) te kiezen

Steeds meer signalen duiden op de aankomende Android 6.0.1 Marshmallow update voor Samsung’s Galaxy A (2016) serie.  Een tijdje terug al vonden wij de eerste aanwijzingen voor deze update voor de Galaxy A5 (2016), en nu hebben we de complete, herziene handleiding voor de Galaxy A3 (2016) met Marshmallow opgevist.

Op dit moment alleen nog maar beschikbaar in het Engels (PDF), toont de handleiding in feite natuurlijk weinig vernieuwingen. De Galaxy A3 (2016) draait tenslotte al op de allernieuwste versie van de TouchWiz interface. Wel krijgt het toestel met deze update de mogelijkheid om meer icoontjes op het startscherm te plaatsen. Naast de standaard 4×4 layout, kun je ook kiezen voor een grid met 4×5 of 5×5 icoontjes.

Verder krijgt ook de Galaxy A3 (2016) uiteraard het verbeterde permissiesysteem van Android Marshmallow, evenals kleine uiterlijke wijzingen en de Doze functie die de accuduur moet verbeteren.

Met het verschijnen van deze handleiding zien we het eerste concrete signaal dat de Galaxy A3 (2016) straks aan de beurt komt voor de sprong naar Android 6.0.1. Wanneer dit alles precies gaat gebeuren is – zoals altijd – niet te voorspellen. We houden je dus op de hoogte van verdere ontwikkelingen!

Beste Galaxy A3 (2016) aanbiedingen per provider

Reacties

  1. Sylvia zegt

    Ik denk erover de Galaxy A3 2016 te gaan kopen. Kan ik zelf na de koop updaten naar Android Marshmallow? Of kan ik beter wachten tot de Galaxy A3 met Marshmallow in de winkel ligt?
    Alvast bedankt voor een reaktie

Praat mee