Handleiding Samsung Galaxy A5 met Marshmallow duikt op, update A7 start in Rusland

Ook voor de eerste generatie van Samsung’s Galaxy A serie staat de update naar Android Marshmallow op het punt van losbarsten. Om precies te zijn is hij al van start voor de Russische Galaxy A7, terwijl de vernieuwde handleiding opduikt voor dat toestel en de Galaxy A5.

galaxy-a5-a7-marshmallow-update-icons-themes-1024x613 Handleiding Samsung Galaxy A5 met Marshmallow duikt op, update A7 start in Rusland

Terwijl in Rusland de plaatselijke versie van de Galaxy A7 vanaf vandaag de update naar Android 6.0.1 Marshmallow kan downloaden en installeren, kunnen we hier tenminste alvast een blik werpen in de vernieuwde handleiding van de Galaxy A5 en A7. Deze is op dit moment al in PDF vorm te lezen – in het Engels, vooralsnog.

Grote verrassingen zijn daar niet te vinden. De Galaxy A5 en A7 krijgen in ieder geval de nieuwe icoontjes die behoren bij de vernieuwde TouchWiz interface, die ook op andere vlakken een lichte make over krijgt. Het verbeterde permissiebeheer van Android Marshmallow is van de partij, maar de mogelijkheid om thema’s in te stellen blijft ook na de update beperkt. Toegang tot Samsung’s volledige Theme Store brengt de update – voor zover wij nu kunnen nagaan – helaas niet.

Wanneer de Galaxy A5 en A7 in Nederland de Marshmallow update tegemoet kunnen zien is – jaja, zoals altijd – niet te voorspellen. Het proces is gestart, zoveel is duidelijk. Hopelijk duiken de eerste tekenen van deze update binnenkort ook voor de Galaxy A3 op.

Beste Galaxy A5 deals per provider

Praat mee