Beveiligingsupdates: Galaxy S5, Galaxy S4 Mini

In de categorie ‘Meer beveiligingsupdates voor je Galaxy’ komen updates voorbij voor de Galaxy S4 Mini en T-Mobile’s branded Galaxy S5.

samsung-galaxy-s5-vodafone-t-mobile-a3-grand-neo-core-prime-stagefright-update Beveiligingsupdates: Galaxy S5, Galaxy S4 Mini

Begin januari kreeg de Galaxy S4 Mini al een beveiligingsupdate die het Stagefright lek dichtte, nu volgt opnieuw een patch die nog meer pleisters plakt op mogelijke zwakke plekken in het Android besturingssysteem. Uitgerold wordt firmwareversie XXUCPA1 op zowel de unbranded S4 Mini én de unbranded S4 Mini Black Edition. Voor de S4 Mini VE – Value Edition – is de update nog niet beschikbaar is. Het Android besturingssysteem blijft bij versie 4.4.2.

Daarnaast kreeg de Galaxy S5 enige tijd terug al een definitieve fix voor Stagefright, die nu gevolgd wordt door een nieuwe update met firmwareversie XXU1BPA3. Om precies te zijn is het T-Mobile’s branded toestelversie die de update als eerste krijgt. Het gaat hier om de onlangs aangekondigde veiligheidsupdates met de patches tot en met januari. Wanneer de unbranded S5 volgt is – uiteraard – niet bekend.

Beste Galaxy S4 Mini deals per provider

Praat mee