Stagefright fix wordt uitgerold voor Samsung Galaxy S4 Mini (T-Mobile, unbranded)

Pakweg een maand geleden kreeg de Samsung Galaxy S4 een belangrijke beveiligingsupdate die het Stagefright lek dichtte. En nu komt de Galaxy S4 Mini aan de beurt.

samsung-galaxy-s4-mini-update-november-knox Stagefright fix wordt uitgerold voor Samsung Galaxy S4 Mini (T-Mobile, unbranded)

Grote updates voor het Android besturingssysteem zal de Galaxy S4 Mini niet meer krijgen. Maar een stukje ondersteuning om het toestel beter te beveiligen zit er nog wel in. De unbranded S4 Mini kreeg de update met firmwareversie XXUCOJ1, en nu krijgt T-Mobile’s branded toestelversie een update met firmware XXUCOI4.

Met deze update wordt de beveiliging van het toestel op een aantal belangrijke punten verbeterd – met name het Stagefright lek in het Android besturingssysteem zelf wordt gepatched.

Hou er rekening mee dat het even kan duren voor een vergelijkbare update op jouw Galaxy S4 Mini beschikbaar is. Er zijn nogal wat toestelvarianten in omloop: branded, unbranded, Black Edition, Value Edition, etc.

Heb jij deze update op jouw S4 Mini geïnstalleerd? Merk je er, behalve de verbeterde veiligheid, verder nog iets van?

(Dank aan iedereen die het meldde!)

Beste Galaxy S4 Mini deals per provider

Reacties

  1. Christien zegt

    Nou … en of ik er iets van merk. Sinds deze update is mijn S4 mini compleet van slag. De accu is binnen een paar uur leeg, het toestel wordt soms ontzettend warm en heel veel apps werken niet meer (o.a. Facebook). Downloaden via Playstore werkt niet meer, resetten evenmin. Het is een waardeloos toestel geworden. En daar baal ik stevig van.

Praat mee