Samsung Galaxy S5 met Android 6.0 Marshmallow duikt op

Langzaam maar zeker komen we meer te weten over de aankomende Android 6.0 Marshmallow update voor verschillende Galaxys. Voor de Galaxy S6 draait inmiddels een heus beta-test programma, terwijl we ook een eerste glimp van Marshmallow op de Galaxy Note 4 opvingen. En nu is de nieuwe software dan ook opgedoken op een Galaxy S5.

samsung-galaxy-s5-android-6-marshmallow-update-preview Samsung Galaxy S5 met Android 6.0 Marshmallow duikt op

Net als enige weken geleden al met een Galaxy Note 4 het geval was, is een vroege testversie van de nieuwe, op Android 6.0.1 gebaseerde software per abuis op een Galaxy S5 terecht gekomen. In ieder geval zien we dat de nieuwe software op het toestel een veiligheidspatch datum heeft van januari 2016, wat bevestigd dat de nieuwe software nog lang niet af is, of zelfs alles behalve officieel te noemen is.

Hoe het ook moge zijn: in de onderstaande video kun je alvast een flinke blik werpen op de Galaxy S6 met één of andere Android 6.0.1 Marshmallow variant. Maar houdt in gedachten dat de officiële update voor het toestel vermoedelijk pas over enige maanden uitgerold zal gaan worden, zoals we onlangs nog vermeldden in ons Marshmallow-update-voor-je-Galaxy overzicht.

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee