Samsung Galaxy S6 variant SM-G929F (Project Zero 2?) getest in India

Sinds enige tijd weten we dat Samsung mogelijk werkt aan een Galaxy S6 of Galaxy S6 Edge variant, die nog voor de Galaxy Note 5 gelanceerd moet gaan worden. Hoewel dit toestel door het leven zou gaan met modelcode SM-G928, duikt er nu in India een SM-G929F op.

samsung-galaxy-s6-sm-g929f-zauba Samsung Galaxy S6 variant SM-G929F (Project Zero 2?) getest in India

Via de Indiase importdatabase Zauba valt af te leiden dat Samsung op dit moment een toestel met modelcode SM-G929F test in dat land. Details worden in de vermelding niet verraden, behalve dat het betreffende toestel kennelijk voor de Europese markt bestemd is: de F in SM-G929F geeft dit aan.

Uit eerdere geruchten – mocht het hier inderdaad gaan om het toestel dat eerder eerder aangeduid werd als Project Zen, nu mogelijk Project Zero 2 – bleek dat deze nog onbekende S6 variant mogelijk ook een gebogen Edge scherm heeft, met een diagonaal van 5,4 of 5,5 inch. Qualcomm’s Snapdragon 808 processor zou dienst doen als kloppend hart. Tevens is er een kans dat het toestel voor de Galaxy Note 5 gelanceerd zal gaan worden – mits, zoals altijd, de geruchten juist blijken.

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee