Samsung Galaxy S4 Lollipop bugfix tip: ‘Klok is gestopt’

Over het oplossen van problemen met sommige applicaties op de Samsung Galaxy S4 na de Android Lollipop update schreven we eerder al. Soms is de oplossing eenvoudig, en soms is het terugzetten van de standaard instellingen – ‘factory reset’ – noodzakelijk. Wie na de update te maken krijgt met een vastlopende Klok app, en de melding ‘Klok is gestopt’, kan dit meestal eenvoudig oplossen.

samsung-galaxy-s4-android-lollipop-update-klok-is-gestopt Samsung Galaxy S4 Lollipop bugfix tip: 'Klok is gestopt'

Een niet goed werkende Klok applicatie is natuurlijk erg vervelend. Je kunt bijvoorbeeld je wekker niet instellen. Gelukkig blijkt er een simpele oplossing – zoals bezoeker Noot laat weten (waarvoor dank!) – die bij velen het probleem verhelpt. Ook zonder grote andere ingrepen.

Ga hiervoor in de Instellingen naar de tab Meer (1), en kies Datum en tijd (2). Ga onderdaan naar Datumnotatie selecteren (3)en tik nu op Regionaal (4). Snel, simpel, en in veel gevallen voldoende om het vastlopen van de Klok app te verhelpen.

Check ook onze andere Android Lollipop tips, voor hulp bij allerhande bugs waar je op je Galaxy na de update last van kunt hebben.

Beste Galaxy S4 deals per provider

Reacties

  1. geert zegt

    Na de updaten kan ik geen muziek meer via bluetooth naar de autoradio zenden. Het handenvrij bellen lukt wel. Heeft iemand een gouden tip om dit op te lossen?

Praat mee