Samsung registreert merknamen toekomstige A telefoons: Galaxy A6, A8, A9

Op dit moment telt Samsung’s A-serie smartphone drie toestellen: de Galaxy A3, de Galaxy A5 en de Galaxy A7. In de toekomst zien we daar mogelijk nog een Galaxy A6, Galaxy A8 en een Galaxy A9 bijkomen.

samsung-galaxy-a6-a8-a9 Samsung registreert merknamen toekomstige A telefoons: Galaxy A6, A8, A9

Met de A-serie telefoons lanceerde Samsung haar eerste volledig aluminium toestellen. Inmiddels weten we dat dit voorlopig even zo zal blijven – tenslotte heeft de onlangs onthulde Galaxy S6 een body die deels ook uit Gorilla Glass 4 bestaat. Wel zal Samsung de A serie in toekomst mogelijk verder uit gaan breiden, getuige de aanvraag die het bedrijf in de VS indiende voor bescherming van de merknamen Galaxy A6, Galaxy A8 en Galaxy A9.

Natuurlijk bestaat de kans dat Samsung de namen voorzichtigheidshalve registreert, los van concrete plannen om drie nieuwe toestellen op de markt te brengen. Duidelijk is wel, dat Samsung de laatste tijd heel wat mogelijke toestelaanduidingen liet vastleggen – dus de kans dat er nog meer Galaxy modellen aankomen achten we vrij groot.

Je vindt de registraties bij het United States Patent and Trademark Office HIER, HIER en HIER,

Galaxy deal tips

Praat mee