Ook nog in de pijpleiding: Samsung Galaxy J3, J5, J7, E3

In de schaduw van de aankomende Galaxy S6 ontvouwt zich langzaam maar zeker Samsung’s nieuwe low end en mid range aanbod. De A serie – Galaxy A3, A5 en A7 – is inmiddels bekend, evenals de Galaxy E5 en E7, en ook met de Galaxy J1 maakten we al kennis. Toch lijken er nog meer toestellen aan te komen, zo blijkt uit een aantal Amerikaanse merknaamregistraties.

samsung-galaxy-e5-j3-j5-j71 Ook nog in de pijpleiding: Samsung Galaxy J3, J5, J7, E3

Bij het Amerikaanse USPTO liet Samsung recent namelijk ook nog de merknamen Galaxy J3, Galaxy J5, Galaxy J7 en Galaxy E3 vastleggen. En hoewel het registreren van een merknaam natuurlijk nog niet gelijk staat aan het op de markt brengen van een telefoon, is het duidelijk dat de J1 slechts het begin is van een uitgebreidere serie, terwijl ook de E serie vroeg of laat nog een klein broertje gaat krijgen.

Uitgaande van de A serie en de tot nu toe bekende E toestellen, lijkt het niet meer dan logisch dat ook de J serie ongeveer hetzelfde stramien gaat volgen: toestellen met vergelijkbaar design en ongeveer dezelfde technische specificaties, maar in verschillende groottes.

De nieuwe registraties zijn te vinden bij de USPTO HIER, HIER, HIER en HIER.

Beste Galaxy J7 (2016) aanbiedingen per provider

Praat mee