Nieuwe preview Samsung Galaxy Note 4 met Android 5.0.1 Lollipop (+Note Edge)

Nieuwe preview video’s tonen Android 5.0.1 Lollipop op zowel de Samsung Galaxy Note 4 als op de Galaxy Note Edge.

samsung-galaxy-note-4-android-5-0-1-lollipop-preview1 Nieuwe preview Samsung Galaxy Note 4 met Android 5.0.1 Lollipop (+Note Edge)

Wie anders dan de mensen van Sammobile wisten de hand te leggen op de nieuwe firmwares voor de Galaxy Note 4 en de Note Edge, die gebaseerd zijn op Android 5.0.1. De getoonde software is dus in een verder gevorderd stadium dan de eerdere preview die begin december verscheen.

De Galaxy Note 4 krijgt de update naar Android Lollipop waarschijnlijk vanaf januari, terwijl de Galaxy Note Edge een maand later aan bod lijkt te gaan komen. Beide toestellen slaan Android 5.0 zelf over, en krijgen direct versie 5.0.1 – inclusief Google’s eerste bugfixes voor het flink vernieuwde Android systeem. Van déze versie duikt nu een nieuwe preview op.

Min of meer dezelfde firmware zien je hieronder ook op de Galaxy Note. Een video met Android 5.0.1 op de Galaxy S5 Plus vind je bij Sammobile zelf, HIER.

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee