Preview: Samsung Galaxy Note 4 met Android 5.0 Lollipop

Een paar dagen geleden zagen we al een Samsung Galaxy Note 4 met Android 5.0 Lollipop op de foto, en zoals verwacht volgt er nu een video preview van de allernieuwste versie van het besturingssysteem.

samsung-galaxy-note-4-android-5-lollipop-1 Preview: Samsung Galaxy Note 4 met Android 5.0 Lollipop

Zoals gebruikelijk is het Sammobile dat een vroege versie van de nieuwe software voor de Galaxy Note 4 wist te bemachtigen. Wat je ziet is allerminste de definitieve versie die straks naar het toestel kom – maar voor een eerste indruk is het voldoende.

Wat ons vooral opvalt, met name na het zien van bijvoorbeeld de Android 5.0 preview op de Galaxy Note 3, is dat de uiterlijke veranderingen gering lijken. Deels is dat, omdat de getoonde software nog niet volledig is aangepast, maar het komt ook omdat TouchWiz op de Note 4 nú – op Android 4.4.4 – al bepaalde elementen bevat die andere toestellen pas met de Android 5.0 update gaan krijgen.

Het lijkt erop dat Android 5.0 begin 2015 naar de Galaxy Note 4 zal komen, en dat eerdere, onofficiële geruchten zoals wel vaker wat voorbarig bleken.

Een handjevol afbeeldingen van TouchWiz met Android 5.0 op de Galaxy Note 4 vind je bij Sammobile HIER – de video preview kun je hieronder kijken:

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

Praat mee