‘Samsung Galaxy Note Edge krijgt Android 5.0 Lollipop update in februari’

Sinds kort kun je de Samsung Galaxy Note Edge in Nederland kopen. Op dit moment draait het toestel, net als de Galaxy Note 4 op Android 4.4.4. Echter, ook voor de Note Edge gloort de update naar Android 5.0 Lollipop aan de horizon.

samsung-galaxy-note-edge-release-nederland 'Samsung Galaxy Note Edge krijgt Android 5.0 Lollipop update in februari'

Hoewel het – zoals bijna alle update voorspellingen – niet veel meer dan een gerucht genoemd mag worden, duikt in in ieder geval februari op als indicatie wanneer Android 5.0 naar de Note Edge zou kunnen komen.

En net als met vergelijkbare geruchten gaat het dan om de start van het wereldwijde updateproces, waarmee dus nog niet gezegd is dat ook Nederlandse Edge bezit(st)ers die maand al hun toestel kunnen updaten.

Dat neemt niet weg dat er nu tenminste één aanwijzing is voor wanneer Samsung’s innovatiefste Note de nieuwste versie van het besturingssysteem kan verwachten.

Check ook ons uitgebreide overzicht van welke Galaxy Android 5.0 Lollipop krijgt, en wanneer. Ook kun je lezen wat er nieuw is in Android 5.0 op Galaxy smartphones – en checken hoe Lollipop eruit ziet op de Galaxy S5.

Beste Galaxy Note Edge deals per provider

Praat mee