Ook de Samsung Galaxy S5 lijkt Android versie over te slaan, update direct naar 4.4.4

De Samsung Galaxy S5 draait op dit moment in Nederland nog op Android versie 4.4.2. Eerdere berichten over een update naar Android 4.4.3 lijken nu achterhaald – waarschijnlijk wordt deze versie overgeslagen, en arriveert straks versie 4.4.4 op het toestel.

samsung-galaxy-s5-android-4-4-3-update Ook de Samsung Galaxy S5 lijkt Android versie over te slaan, update direct naar 4.4.4

Dit lijkt tenminste de conclusie nu de Amerikaanse provider Verizon vandaag begint met het uitrollen van Android 4.4.4 voor hun variant van de Galaxy S5. Gisteren al werd duidelijk dat de Galaxy Note 3 in hetzelfde schuitje zit, toen een andere Amerikaanse provider begon met het updateproces naar Android 4.4.4 voor dat toestel.

Eerdere berichten voorspelden nog dat Android 4.4.3 eind juni, begin juli naar de Galaxy S5 zou komen, maar deze bleken dus onjuist. Het heeft er dus alle schijn van dat Samsung over de gehele linie versie 4.4.3 overslaat, om zo eerder aan de sprong naar 4.4.4 toe te komen.

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat Samsung besluit een Android versie over te slaan. Vorig jaar al ging Android 4.2 aan een aantal toestellen voorbij, zodat de update naar Android 4.3 sneller kon worden aangeboden.

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee