Amerikaanse Samsung Galaxy Note 3 rechtstreeks naar Android 4.4.4

Vanaf vandaag kunnen Amerikanen met een Samsung Galaxy Note 3 van de provider Sprint hun toestel updaten naar Android 4.4.4. Hiermee wordt dus één tussenstapje – Android 4.4.3 – overgeslagen.

samsung-galaxy-note-3-review-3 Amerikaanse Samsung Galaxy Note 3 rechtstreeks naar Android 4.4.4

De Galaxy Note 3 draait alweer enige tijd op Android versie 4.4.2. Het wachten op Android 4.4.3 begon inmiddels wel wat lang te duren, en de reden hiervoor is nu duidelijk: Samsung slaat deze versie kennelijk helemaal over, om direct de sprong te kunnen maken naar Android 4.4.4 – dezelfde versie waar ook nieuwe toestellen als de Galaxy Alpha en Galaxy Note 4 bij release op zullen draaien.

Natuurlijk wil een update in de VS níet zeggen dat deze ook hier in Nederland op het punt van arriveren staat. Met name Amerikaanse providers leven qua firmware updates normaal gesproken nogal in hun eigen universum. Dat neemt níet weg dat de basis voor de update naar Android 4.4.4 kennelijk al gereed is.

Voor Nederlandse Note 3 gebruik(st)ers betekent dit alles in ieder geval dat er géén Android 4.4.3 update komt, en dat Android 4.4.4 in principe grotendeels klaar lijkt voor gebruik. Naar de datum van de komst van de daadwerkelijke update kunnen uiteraard alleen maar gissen – en dat doen we voor de zekerheid dan nog maar even niet.

(via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee