Teaser duidt op nieuw design interface Samsung Galaxy S5

Jaja, braaf tellen we de dagen tot het 24 februari is: de dag waarop de Samsung Galaxy S5 onthuld moet gaan worden. Ook Samsung telt mee, en stuurt vandaag een nieuwe teaser de wereld in. Wat we zien lijkt te wijzen op de nieuwe vormgeving van Samsung’s TouchWiz interface.

samsung-galaxy-s5-interface-teaser Teaser duidt op nieuw design interface Samsung Galaxy S5

Op de ‘flyer’ zien we een hele serie icoontjes, die met wat fantasie qua vormgeving wel overeen lijken te komen met verschillende andere, uitgelekte stukjes interface. Een lijstje steekwoorden maakt het PR-plaatje compleet: speeds, outdoor, curiosity, fun, social, style, privacy, fitness en life. Naar wat deze zeggen over de Galaxy S5 kunnen we alleen maar raden, maar wie zich de slogan van de Galaxy S4 herinnert – ‘Life companion‘ – weet dat we er niet teveel waarde aan moeten hechten.

Feit is dat 24 februari snel dichterbij komt – minder dan twee weken nu – en dat we dan eindelijk duidelijkheid zullen hebben over alle aspecten van Samsung’s nieuwe Galaxy S5. Kom maar op, dus.

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee