‘Samsung Galaxy Gear 2’ komt tegelijk met de Galaxy S5

De eerste Samsung Galaxy Gear smartwatch wandelde hand in hand met de Galaxy Note 3 de gadgetmarkt op. En als we het Koreaanse ETNews zal de opvolger van deze eerste generatie horloge ten tonele verschijnen aan de zijde van de Galaxy S5.

GalaxyGear-Press-01-900-80 'Samsung Galaxy Gear 2' komt tegelijk met de Galaxy S5

Naar het schijnt wordt achter de schermen al druk geknutseld aan de volgende iteratie van de Galaxy Gear lijn – dat is uiteraard géén nieuws. Toch lijkt een dergelijke snelle introductie – de Galaxy S5 wordt tenslotte al in het eerste kwartaal van 2014 verwacht – in tegenspraak met eerdere berichten. Maar wie het gadget nieuws volgt weet: zo gaan die dingen.

In ieder geval zou de nieuwe Gear – laten we ‘m de Galaxy Gear 2 noemen – 15 tot 20% dunner moeten zijn dan de eerste versie van het apparaatje. Als het Samsung dan ook nog lukt om de recente koers van stelselmatige verbetering van de software door te zetten, kon het wel eens wat worden met deze Zuid-Koreaanse interpretatie van het smartwatch idee. Maar daarbij moeten natuurlijk de early adopters met hun eerste Gear niet achtergelaten worden.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee