Samsung Galaxy Gear krijgt update, toont nu alle notificaties

Ruim twee weken geleden dook er een app op die de Samsung Galaxy Gear een flink stuk functioneler maakt, door het tonen van álle notificaties van álle apps die je op je smartphone hebt geïnstalleerd. Nu voegt een softwareupdate deze mogelijkheid via officiële weg toe.

samsung-galaxy-gear-update-notificaties Samsung Galaxy Gear krijgt update, toont nu alle notificaties

De update, die inmiddels ook in Nederland beschikbaar is – firmwarenummer V700XXUAMK7 – arriveert hand in hand met een update voor de Gear Manager applicatie via Samsung’s eigen appwinkel Samsung Apps. Na installatie kun je zelf kiezen van welke applicaties je precies de notificaties wilt zien op je Galaxy Gear.

Deze update is een belangrijke stap, waarmee Samsung laat zien wel degelijk van plan te zijn meer praktische functionaliteit toe te voegen aan de Gear. Tot nu toe is de Gear weliswaar een accessoire met enorm veel potentie, maar blijft het lastig voor de gebruik(st)er eruit te halen wat erin zit. Maar stapje voor stapje lijkt het nu in de goede richting te gaan.

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee