Tip: Galaxy S8 cashback: € 50,- retour na aanschaf (update: alleen dit weekend nog!)

Wie op dit moment een Galaxy S8, Galaxy S8 Plus of Galaxy Note 8 aanschaft, kan € 50,- terug krijgen. Hieronder lees je hoe je meedoet aan de cashback actie. Update: de actie loopt tot 4 februari – dus alleen dit weekend nog.

galaxy-s8-50e-cashback-verlengd-1024x494 Tip: Galaxy S8 cashback: € 50,- retour na aanschaf (update: alleen dit weekend nog!)

Met kerst aan de horizon lanceert Samsung een nieuwe cashback actie voor alle topmodellen van dit jaar. Vijftig euro kun je teruggestort krijgen, mits je uiterlijk 4 februari een Galaxy S8, S8 Plus of Note 8 koopt. Dat zijn niet de goedkoopste telefoons – duh! – maar daarvoor krijg je bij alle drie wel een waterbestendig design met een enorm AMOLED scherm, een prima accuduur en een fantastische camera. Op de Note 8 is deze er zelfs in een dual lens uitvoering. Meer weten? Check dan ook onze uitgebreide Galaxy S8 (Plus) review, en natuurlijk de Galaxy Note 8 review.

Galaxy S8 / Note 8 cashback actie

Om deel te kunnen nemen aan deze actie moet je niet alleen de S8 of Note 8 in de actieperiode aanschaffen. Je moet je deelname registreren op Samsung’s actiepagina HIER. Dat kan tot 19 februari. Je dient dan ook een kopie van je factuur/kassabon daar te uploaden, evenals een foto van de streepjescode met daarop het EAN code en IMEI nummer van je toestel. Het maakt niet uit of je je toestel los of met abonnement aanschaft.

Let op: zoals altijd kun je alleen deelnemen als je een Nederlands toestel koopt, dus geen geïmporteerd exemplaar. Je koopt zeker een Nederlands toestel bij Samsung zelf, of bij Mobiel.nl, GSMWijzer, GSMWeb, CoolblueMediaMarkt en de providers Tele2, KPN, T-Mobile en Vodafone. Twijfel je, of vermeldt een winkel de actie niet zelf? Doe dan voor de zekerheid eerst navraag.

Voor vragen over de actie, en hulp bij het registreren kun je terecht op Samsung’s actiepagina HIER. Je vindt daar ook de uitgebreide voorwaarden van de actie.

Aanbiedingen

Wil je zelf uitgebreid prijzen vergelijken, en de mogelijkheid hebben om direct ‘BKR-vrije’ aanbiedingen* voor een toestel met abonnement te zoeken? Check dan de onderstaande overzichten. Echter: controleer zelf of de winkel de aanbieding toont, en of je dus voor deelname in aanmerking komt.


‘BKR-vrij’

Bij ‘BKR-vrij’ abonnement betaal je tijdens de looptijd minder dan € 250,- af voor het toestel. Bij een 2-jarig abonnement is dat pakweg € 10,- per maand voor de Galaxy S8 of Note 8. Dat betekent dat je bijna altijd bij het afsluiten een bedrag moet bijbetalen. Je vindt zulke aanbiedingen door in de bovenstaande vergelijkers direct de optie ‘Geen BKR-registratie’ te kiezen.

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Reacties

Praat mee