Kooptip: Galaxy S8 met gratis 64GB geheugenkaart en draadloze oplader (laatste kans!)

Koop tot en met 5 november een Galaxy S8 of S8 Plus, en je krijgt er een 64GB geheugenkaart bij. En een draadloze oplader. Twee cadeau’s dus, samen ter waarde van € 119,-. Update: inderdaad, het is inmiddels november, en dit zijn de laatste dagen dat je aan de onderstaande actie kunt deelnemen!

galaxy-s8-gratis-64gb-sd-oplader Kooptip: Galaxy S8 met gratis 64GB geheugenkaart en draadloze oplader (laatste kans!)

De Galaxy S8 (Plus) is alweer even op de markt. De toestellen blijven echter onverminderd populair, door hun futuristische uiterlijk, fantastische scherm, camera en batterijduur. En ze zijn inmiddels een stukje vriendelijker geprijsd dan direct na de lancering, een half jaar geleden. Bovendien: wie vanaf nu tot en met 5 november een van de S8 modellen aanschaft krijgt er voor nop een 64GB geheugenkaartje bij, én een draadloze oplader. Meer weten over het toestel? Schroom niet, en check ook onze Galaxy S8 (Plus) review!

Galaxy S8 met gratis SD kaart en oplader

De actie geldt voor alle S8 modellen, dus de ‘gewone’, de S8 Plus, én de dual-SIM Galaxy S8. Bij de laatste moet je dan wel bedenken dat de geheugenkaart een slot in beslag neemt, die eigenlijk voor de tweede SIM-kaart is.

Om de SD kaart en de draadloze oplader te ontvvangen, moet je het volgende doen:

  • het toestel aanschaffen vanaf 2 oktober, en uiterlijk 5 november
  • inschrijven voor de actie via Samsung’s actiepagina, voor 16 november
  • na aankoop, en uiterlijk t/m 16 november aankoopbon en foto van de streepjescode met EAN code en IMEI daar uploaden
  • via Samsung’s actiepagina kun je ook hulp krijgen bij alle stappen, en de precieze voorwaarden nalezen
  • voor deelname aan deze actie maakt het verder niet uit of je jouw toestel met abonnement aanschaft, of gewoon los

Let op:

Zoals altijd kom je alleen in aanmerking voor deelname als je een origineel Nederlands toestel koopt. Dit is altijd het geval bij Samsung’s eigen shop HIER. Ook bij o.a. de volgende winkels en providers koop je altijd een Nederlandse toestelversie:

Uiteraard kun je ook eerst een mooie deal uitzoeken in onze hieronderstaande prijsvergelijkers. Echter, let dan wel op of de shop van jouw keuze inderdaad deelneemt aan de bovenstaande actie (en dus: Nederlandse toestellen verkoopt). Als de winkel ermee adverteert, dan is dat het geval. Zie je dit niet? Doe dan eerst even navraag, voordat je jouw Galaxy S8 (Plus) daar koopt.

Galaxy S8 (Plus) aanbiedingen vergelijken

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Praat mee