Dual Sim Galaxy S8 Plus kopen in Nederland: nu mogelijk

Binnenkort kun je ook in Nederland een dual Sim Galaxy S8 (Plus) kopen. Samsung zelf gaat deze toestelvariant exclusief aanbieden in haar eigen shop. Update: het is zover, je kunt ‘m nu direct HIER kopen.

galaxy-s8-dual-sim-nederland-1024x349 Dual Sim Galaxy S8 Plus kopen in Nederland: nu mogelijk

Tot nu toe kon je in Nederland alleen de Galaxy S8 of Galaxy S8 Plus kopen met één enkel simslot. En hoewel de meesten hieraan ruimschoots genoeg hebben, zijn er altijd gebruik(st)ers die een tweede simslot ook kunnen waarderen. Een dergelijke uitvoering van de S8 was elders al eerder te koop, en nu komt hij ook naar Nederland.

Dual sim Galaxy S8 (Plus) kopen in Nederland

Als we een Samsung’s eigen website mogen geloven zal de dual sim variant van de Galaxy S8 binnenkort ook hier te koop zijn. Update: inmiddels is dit dus het geval. Check zelf de nieuwe pagina van de dual sim Galaxy S8 Plus (dank, Henk!). Toch hopen we dat er straks ook een dual sim uitvoering van de plus-loze S8 uitgebracht gaat worden. Echter, of dit nog gaat gebeuren is niet bekend.

Curieus detail van dit alles is dus, dat deze dual sim Galaxy S8 Plus alleen in Samsung’s eigen shop verkocht zal worden. Het toestel kost daar even veel als de ‘gewone’ uitvoering van het toestel: € 899,-.

galaxy-s8-dual-sim-tray-1024x576 Dual Sim Galaxy S8 Plus kopen in Nederland: nu mogelijk

Galaxy S8 sim tray

De dual sim Galaxy S8 Plus heeft een tray waarin je twee simkaarten kun plaatsen. Dit gaat, helaas, wel ten koste van de mogelijkheid een geheugenkaartje in je toestel te stoppen. Wil jij jouw S8 Plus dus met twee simkaarten gebruiken, moet je dus genoegen nemen met de standaard 64 GB opslagcapaciteit.

Voor de rest zijn er geen noemenswaardige verschillen tussen de versies van het toestel met een of twee simkaarten. Beide toestellen hebben hetzelfde design, hetzelfde scherm, dezelfde interne hardware, en dezelfde camera’s en accu. Als je meer over het toestel wilt weten, raden we je onze uitgebreide Galaxy S8 (Plus) review aan.

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Praat mee