Galaxy S8 kopen in Nederland (update: 8 dec)

Wil jij een Galaxy S8 kopen? Na een drukke pre-order periode zijn Samsung’s nieuwe Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus gewoon op de markt, en dus zonder enige problemen leverbaar in Nederland. Wáár je ze zoal kunt aanschaffen, en wat ze dan kosten, vind je snel en simpel hieronder. En nu zijn ook ‘BKR-vrije’ aanbiedingen direct te vergelijken. Update: er is nu een nieuwe Galaxy S8 cashback actie. Koop je S8, S8 Plus of Note 8 uiterlijk 7 januari, en je kunt € 50,- teruggestort krijgen. Details zie HIER.

galaxy-s8-plus-hands-on-6 Galaxy S8 kopen in Nederland (update: 8 dec)

Tijdens de pre-order periode braken de Galaxy S8 en S8 Plus voor Samsung menig verkooprecord. Ze deden het zelfs ruimschoots beter dan de Galaxy S7 en S7 Edge vorig jaar, en dat waren op hun beurt al flinke verkoopsuccessen. Gelukkig is die periode alweer even voorbij, en zijn de toestellen bij prima uit voorraad leverbaar (of ze moeten even tijdelijk uitverkocht zijn).

Je kunt natuurlijk onze Galaxy S8 review checken, maar voor het gemak zetten we de belangrijkste details hier nog even op een rijtje:

  • 5,8 (S8) 6,2 inch (S8+) AMOLED ‘Infinity’ scherm, compacte body
  • IP68 waterbestendige behuizing van glas en metaal
  • uitstekende 12 megapixel hoofdcamera, 8 megapixel frontcam met autofocus
  • prima accuduur
  • beveiliging: vingerscanner, gezichtsherkenning, irisscanner
  • 64 GB opslag, micro-SD slot
  • AKG-tuned oortelefoon (t.w.v. € 99,-)
  • nu met gratis 64GB SD kaart en draadloze oplader

Heb je er nu al, of binnenkort, eentje? Check dan snel de beste Galaxy S8 (Plus) tips, of houd jezelf op de hoogte van de laatste Galaxy S8 updates.

Galaxy S8 kopen met abonnement en los

Je kunt uitgebreid alle aanbiedingen met abonnement vergelijken in onze overzichten: Galaxy S8 kopen met abonnement en Galaxy S8 Plus kopen met abonnement. Hieronder vind je alvast een beknopt overzicht met de beste Galaxy S8 deals per provider, of voor een los toestel zonder abo. En vergeet de Galaxy S8 cashback actie niet – maar let op: die geldt alleen als je een Nederlands toestel koopt. Check dus of de winkel adverteert met de actie. Zo niet, doe dan eerst zelf even navraag of je voor deelname in aanmerking komt. Meer informatie over de actie vind je HIER.

*Update 31-3 n.a.v. geruchten over leveringstekorten: Natuurlijk zit bij de pre-order actie wel een subtiele, maar o zo belangrijke disclaimer. Er wordt vermeld: ‘bij voldoende voorraad’, wat – zo leert het verleden – niet altijd even zeker het geval bleek. Samsung had vroeger wel vaker moeite de hoeveelheid bestellingen bij te benen. Nu laat het bedrijf weten alles netjes op orde te hebben, waardoor er geen leveringstekorten verwacht worden. Dit moet gelden bij de eerste pre-order leveringen, maar ook (lang) na de uiteindelijke release.

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Praat mee