Galaxy S8 (Plus) kopen tip: zo heb je jouw toestel het snelst in huis (update 21-4)

Met de kersvers onthulde Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus nog op het netvlies – check ook onze hands-on preview! – begint voor menigeen een periode van afwachten. Maar het duurt nu niet meer lang voor de toestellen daadwerkelijk, officieel leverbaar zijn. Hieronder lees je waar je ze nu al kunt bestellen.

galaxy-s8-plus-hands-on-6 Galaxy S8 (Plus) kopen tip: zo heb je jouw toestel het snelst in huis (update 21-4)

De eerste, vroegtijde ‘pre-order rush’ rond de Galaxy S8 en S8 Plus is nu voorbij. Over een week worden de toestellen – met hun enorme Infinity Display – echt helemaal officieel uitgebracht in Nederland. Bestellen kan uiteraard nu al, zowel met als zonder abonnement.

Een van de eersten die toestellen netjes op de releasedatum thuis laat bezorgen is Samsung’s eigen shop, die pre-orders op 27 april verstuurt. Levering op de releasedatum beloven ook de provider T-Mobile en de winkel Coolblue. Op of rond de releasedatum leveren ook winkels als Mobiel.nl, GSMWeb, en GSMWijzer, en natuurlijk de providers Tele2, KPN, en Vodafone. Wil je eerst aanbiedingen vergelijken? Lees dan verder.

Prijzen vergelijken: Galaxy S8 (Plus) kopen met abonnement en los

Je kunt uitgebreid alle aanbiedingen voor een Galaxy S8 met abonnement vergelijken, evenals de beste deals voor een Galaxy S8 Plus met abonnement. Ook kun je de prijzen voor een losse Galaxy S8 of een losse Galaxy S8 Plus checken. Hieronder vind je alvast een beknopt overzicht met de beste Galaxy S8 aanbiedingen per provider:

*Update: Natuurlijk zit bij dit alles wel de subtiele, maar o zo belangrijke disclaimer ‘bij voldoende voorraad’, wat – zo leert het verleden – niet altijd even zeker het geval bleek. Samsung had in het verleden wel vaker moeite de hoeveelheid bestellingen bij te benen, maar laat nu weten alles netjes op orde te hebben, waardoor er geen leveringstekorten verwacht worden.

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Praat mee