Galaxy S8 (Plus) kopen: nu direct leverbaar in Nederland (update)

Na een drukke pre-order periode zijn Samsung’s nieuwe Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus gewoon op de markt, en dus direct leverbaar in Nederland. Wáár je ze zoal kunt aanschaffen, en wat ze dan kosten, vind je snel en simpel hieronder.

galaxy-s8-plus-hands-on-6 Galaxy S8 (Plus) kopen: nu direct leverbaar in Nederland (update)

Tijdens de pre-order periode braken de Galaxy S8 en S8 Plus voor Samsung menig verkooprecord, en ze deden het zelfs ruimschoots beter dan de Galaxy S7 en S7 Edge vorig jaar – en dat waren op hun beurt al flinke verkoopsuccessen. Gelukkig is die periode alweer even voorbij, en zijn de toestellen bij de meeste winkels gewoon prima uit voorraad leverbaar (of ze moeten even tijdelijk uitverkocht zijn).

Je kunt  natuurlijk onze ervaringen checken, maar voor het gemak zetten we de belangrijkste details hier nog even op een rijtje:

  • 5,8 (S8) 6,2 inch (S8+) AMOLED ‘Infinity’ scherm, compacte body
  • IP68 waterbestendige behuizing van glas en metaal
  • uitstekende 12 megapixel hoofdcamera, 8 megapixel frontcam met autofocus
  • prima accuduur
  • beveiliging: vingerscanner, gezichtsherkenning, irisscanner
  • 64 GB opslag, micro-SD slot
  • AKG-tuned oortelefoon (t.w.v. € 99,-)
  • adviesprijs: Galaxy S8 € 799,- / Galaxy S8 Plus € 899,-

Heb je er nu al, of binnenkort, eentje? Check dan snel de beste Galaxy S8 (Plus) tips.

Kopen

Wil je jouw Galaxy S8 of S8 Plus zonder abonnement of gedoe snel thuisbezorgd krijgen? Dan is het geen slecht idee ‘m direct bij de bron te kopen: Samsung zelf HIER. Wil je liever eerst alle aanbiedingen met of zonder abonnement vergelijken? Lees dan verder.

Prijzen vergelijken: Galaxy S8 (Plus) kopen met abonnement en los

Je kunt uitgebreid alle aanbiedingen met abonnement vergelijken in onze overzichten: Galaxy S8 kopen met abonnement en Galaxy S8 Plus kopen met abonnement. Hieronder vind je alvast een beknopt overzicht met de beste Galaxy S8 deals per provider, of voor een los toestel zonder abo:

*Update 31-3 n.a.v. geruchten over leveringstekorten: Natuurlijk zit bij de pre-order actie wel de subtiele, maar o zo belangrijke disclaimer ‘bij voldoende voorraad’, wat – zo leert het verleden – niet altijd even zeker het geval bleek. Samsung had vroeger wel vaker moeite de hoeveelheid bestellingen bij te benen, maar laat nu weten alles netjes op orde te hebben, waardoor er geen leveringstekorten verwacht worden – niet bij de eerste pre-order leveringen, maar ook niet bij de uiteindelijke release.

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Praat mee