Samsung: neen, er zullen geen leveringsproblemen zijn met de Galaxy S8 (Plus)

Samsung benadrukt dat er volgende maand geen leveringstekorten zullen zal rond de releasedatum van de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus.

galaxy-s8-plus-hands-on-2 Samsung: neen, er zullen geen leveringsproblemen zijn met de Galaxy S8 (Plus)

Het is vast prik bij de release van een nieuw Galaxy topmodel: geruchten over mogelijke leveringsproblemen. Soms terecht, als Samsung weer eens het succes van een nieuwe telefoon had onderschat, en soms niet. Een ook nu, voor de release van de Galaxy S8 (Plus) beweren boze – of nouja, tenminste sceptische – tongen dat de Zuid-Koreanen niet zullen kunnen voldoen aan de vraag naar de nieuwe toestellen. Soms zijn het de processoren waarvan er niet genoeg van de band rollen, dan weer zijn het camerasensoren.

Samsung zelf laat in Zuid-Korea weten er het volste vertrouwen in te hebben dat dit allemaal niet het geval zal zijn, als de Galaxy S8 (Plus) eind april daadwerkelijk naar de eindgebruik(st)ers verscheept moet gaan worden. Het bedrijf verwacht dat de Galaxy S8 vaker verkocht zal worden dan de ook al flink popuaire Galaxy S7. Dat is nogal een voorspelling, maar het geeft in ieder geval aan dat Samsung dit keer niet overrompeld gaat worden door een overwacht succes.

Samsung’s vermogen om aan alle direct aan alle bestellingen te voldoen is hier in Nederland extra relevant. Wie op dit moment een Galaxy S8 koopt – of tenminste, reserveert – krijgt ‘m een week voor de officiële release al thuisgestuurd, mits er voldoende toestellen op voorraad zijn. Blijkt dit laatste niet het geval, dan is dit pre-order ‘lokkertje’ opeens een stuk minder interessant, al blijkt dat dan uiteraard pas als het eenmaal zover is.

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Reacties

  1. Jacs zegt

    Hier een S8 met defecte camera….toestel moet terug op omslachtige manier…omruilen niet van toepassing.
    Terugsturen en na controle binnen 3 weken nieuw toestel…..SAMSUNG BEDANKT VOOR DEZE KLOTENSERVICE EN INFERIEUR PRODUCT!!

  2. Louis zegt

    Belde afgelopen vrijdag met vodafone of de S8 plus in het silver leverbaar is. En die was niet op voorraad, konden mij ook niet vertellen wanneer wel. Bij andere bv. Mediamarkt is deze ook niet leverbaar. Die geven wel aan dat het in Den Haag van 6 tot 8 dagen kan duren.

Praat mee