Meer foto’s van de Galaxy S8 (Plus) – insider feedback naar verluid erg goed

De Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus zijn inmiddels Samsung’s meest gefotografeerde geheimen. Insiders die de toestellen tijdens het MWC zagen zijn, naar verluid, erg onder de indruk.

galaxy-s8-foto-0 Meer foto's van de Galaxy S8 (Plus) - insider feedback naar verluid erg goed

Tijdens het inmiddels alweer afgelopen Mobile World Congress was Samsung’s interessantste stukje mobiele technologie alleen achter gesloten deuren te zien. Alleen wie voor een van de grote partners van het Zuid-Koreaanse concern werkt kon daar al met de Galaxy S8 (Plus) spelen. Dit, uiteraard onder contractueel beloofde volledige geheimhouding.

Dat kon echter niet verhinderen dat Koreaanse media wisten op te tekenen dat de genodigden onder de indruk waren van wat ze gezien hadden. Zonder dat zij zich er verder over uitlieten, laat het zich raden dat het vooral het enorme scherm is dat indruk wekt. Uitgelekte foto’s van de Galaxy S8 (Plus) tonen voor de zoveelste keer een strak vormgegeven toestel, dat aan de voorkant vooral uit display bestaat.

Het in een doorzichtige Galaxy S8 hoes gehulde toestel

Verdere zichtbare details sluiten logischerwijs goed aan bij wat we al weten over de 5,7 inch Galaxy S8 en 6,2 inch S8 Plus: een USB type-C poort, een extra Bixby toets om de AI-assistent te starten, en de on-screen navigatie zijn allemaal van de partij. De vingerscanner zit op de achterkant, naast de camera, en het lijkt wel alsof Samsung de vertrouwde Home knop gewoon verplaatst heeft.

De Galaxy S8 zal op 29 maart officieel aan de wereld gepresenteerd worden, waarna beide modellen vanaf pakweg 21 april daadwerkelijk in de winkels liggen – al verwachten wij dat de pre-order periode, volgens goed Nederlands gebruik, direct na de onthulling van start gaat.

Wil jij een bericht van ons ontvangen wanneer het toestel in Nederland arriveert? Schrijf je dan in voor onze emailnotificatie:

(via)

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Praat mee