Vermeende persrender Galaxy S8 duikt op (update: en nog wat foto’s)

Via de beruchte roddelaar Evan Blass duikt een vermeende persafbeelding van de aankomende Galaxy S8 op. Update: vooruit, dan ook nog maar een setje foto’s van de Galaxy S8 in volle glorie.

samsung-galaxy-s8-evleaks Vermeende persrender Galaxy S8 duikt op (update: en nog wat foto's)

De bekende Twitteraar Evan Blass heeft een mogelijke persrender van de Galaxy S8 gepost. Op wat vreemde puntjes na, voldoet de afbeelding grotendeels aan wat we al weten over het toestel. Zo is het scherm groot en langwerpig, en voorzien van twee gebogen edge-randen. In de bovenrand zit, naast een camera, ook een irisscanner, en in de onderrand is juist geen Home knop te vinden. Update: naast de hierboven getoonde persrender, heeft BGR ergens ook nog een setje fotootjes op de kop weten te tikken, die we hier hebben bijgevoegd.

Daarnaast verraadt het scherm netjes de datum waarop de Galaxy S8 gelanceerd gaat worden: 29 maart, en is de obligate rand te zien waarmee je het edge-scherm in beeld kunt vegen. Onder de volumeknop zit een extra toets, om de softwareassistent – mogelijk Bixby genaamd – te starten.

galaxy-s8-1-713x1024 Vermeende persrender Galaxy S8 duikt op (update: en nog wat foto's)

So far so good, maar er zijn een paar curieuze puntjes die toch ruimte laten voor twijfel aan de echtheid van de afbeelding. Zo zijn de afgeronde hoeken van het scherm onderin eigenlijk helemaal niet zo netjes afgerond – wat voor een persrender toch een opvallende slordigheid zou zijn. Tevens gebruikt Samsung in feite nooit weerspiegelingen in hun standaard renders van één zijde van een smartphone – al kan dat natuurlijk ieder moment veranderen.

Al met al is dit dus een mooi plaatje, die vermoedelijk grotendeels in ieder geval een goed beeld geeft van hoe de Galaxy S8 – en Galaxy S8 Plus – er straks uit gaan zien. Desalniettemin raden we ook nu weer een korreltje zout aan, want 100% overtuigend is de afbeelding niet.

Wil jij van ons een berichtje krijgen wanneer de Galaxy S8 in Nederland arriveert? Schrijf je dan in voor onze notificatieservice:

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Praat mee