Galaxy S8 persrenders in ‘Orchid Gray’ en ‘Black Sky’

Wie graag wil weten hoe de aankomende Galaxy S8 (dan wel Galaxy S8 Plus) er in het grijs en zwart – pardon: ‘Orchid Gray’ en ‘Black Sky’ – uitziet, kan aan de onderstaande afbeelding zijn of haar hart ophalen.

samsung-galaxy-s8-kleuren-1024x332 Galaxy S8 persrenders in 'Orchid Gray' en 'Black Sky'

Via de chronisch lekkende Evan Blass duikt wederom een serie persafbeeldingen op van de Galaxy S8, waarop we dit keer zowel de voor- en achterkant van het toestel te zien krijgen. Links in het bovenstaande rijtje zien we de ‘Orchid Gray’ versie, en rechts de ‘Black Sky’ variant.

Inmiddels is de lijst met Galaxy S8 (Plus) kleurvarianten flink gegroeid, en kwamen (meer of minder dubieuze) afbeeldingen voorbij van zwarte, zilveren, grijze, witte, blauwe en ook paarse varianten. Tenminste een deel hiervan is zeker niet echt, en Samsung kennende zal het aanbod ten tijde van de release van de S8 beperkt blijven tot een stuk of drie versies.

Dat neemt niet weg dat Samsung’s keuze om de voorkant van het toestel sowieso zwart te houden interessant is. Smaken mogen dan wel verschillen, maar een dergelijke smalle bezel met zoveel sensoren ziet er in alle non-zwarte kleuren gewoon lelijk uit, zoals de collega’s van Sammobile ook aanstippen. Tevens zorgt een zwarte front voor een mooi egaal ogend design in combinatie met het diepe zwart van het enorme AMOLED scherm, zoals onlangs al te zien op de onderstaande foto.

galaxy-s8-zwart-3 Galaxy S8 persrenders in 'Orchid Gray' en 'Black Sky'

Samsung zal de 5,7 of 5,8 inch Galaxy S8 en 6,2 inch S8 Plus volgende week woensdag – de 29e – officieel lanceren. Daarna duurt het nog pakweg een maand voor beide varianten daadwerkelijk leverbaar. Wil je door ons op de hoogte gehouden worden zodra de S8 in ons land arriveert? Schrijf je dan in voor onze notificatieservice:

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Reacties

Praat mee