Certificatie bevestigt: Samsung U Flex is de nieuwe draadloze headset voor de Galaxy S8

Nog niet zolang geleden speculeerden we dat de nieuwe draadloze headset voor de Galaxy S8 mogelijk de naam Samsung U Flex krijgt. Een nieuwe certificatie bevestigt dit nu.

samsung-u-flex-eo-bg950-1024x777 Certificatie bevestigt: Samsung U Flex is de nieuwe draadloze headset voor de Galaxy S8

Bij de Bluetooth SIG duikt de headset op onder de productcode EO-BG950. De Galaxy S8 heeft modelcode SM-G950, wat erop wijst dat beide producten min of meer bij elkaar horen. Zo hebben bijvoorbeeld Samsung’s speciale Galaxy S8 hoesjes ook productcodes die eindigen op hetzelfde getal.

Opvallend is ook, dat in deze Bluetooth certificatie de naam U Flex opduikt, zonder toevoeging van ‘Level’. Of deze headset dus wel of niet in de Level-koptelefoonserie terecht komt is dus nog niet helemaal duidelijk.

Overigens is het ook niet duidelijk of deze headset standaard bij de Galaxy S8 meegeleverd gaat worden, maar  aangezien het om een product gaat met zelfs een eigen naam, lijkt die kans erg klein. Wel kunnen we ons goed voorstellen dat de U Flex oortjes deel zullen uitmaken van één of andere Galaxy S8 pre-order actie – maar dat moet dan na de lancering op 29 maart blijken.

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Praat mee