Samsung registreert ‘U Flex’ naam voor draadloze oortelefoontjes – Level U Flex op komst?

In de Europese Unie wil Samsung de merknaam ‘U Flex’ vastleggen. De naam is bestemd voor een set draadloze Bluetooth oortelefoontjes, mogelijk in Samsung’s Level-serie.

samsung-u-flex-tm-1024x96 Samsung registreert 'U Flex' naam voor draadloze oortelefoontjes - Level U Flex op komst?

Er doen al een tijdje geruchten de ronde over een nieuwe, draadloze Bluetooth headset die Samsung tegelijk met de Galaxy S8 wil gaan lanceren. De S8 wordt de eerste Galaxy met ondersteuning voor Bluetooth 5.0, en nieuwe, draadloze oortelefoontjes passen daar natuurlijk goed bij.

In het licht daarvan is de Europese aanvraag (PDF) voor registratie van de merknaam ‘U Flex’ – of, om precies te zijn: ‘Samsung U Flex’ – relevant. Deze naam behoort bij ‘Earphones; Bluetooth earset; Wireless earset for mobile phones, smart phones and tablet computers‘, wat weinig te raden overlaat.

Samsung verkoopt al geruime tijd haar draadloze ‘Level U’ headset, waarvan deze ‘U Flex’ – of: ‘Level U Flex’, dan – een mogelijke opvolger is. Dat deze ook geschikt is voor Bluetooth 5.0 lijkt daarbij anno nu niet meer dan logisch.

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Praat mee