‘Galaxy S7 komt binnenkort in Glossy Black uitvoering’

Wie de huidige zwarte Galaxy S7 niet genoeg vindt glimmen, krijgt binnenkort mogelijk de keuze uit nóg een zwartvariant: Glossy black.

samsung-galaxy-s7-edge-accuduur-batterij 'Galaxy S7 komt binnenkort in Glossy Black uitvoering'

Het huidige zwart van de Galaxy S7 Edge – niet glossy genoeg?

Nog maar kort geleden voegde Samsung een blauwe Galaxy S7 Edge toe aan haar aanbod, en nu lijkt er ook een nieuwe kleurvariant voor de S7 in de pijpleiding te zitten. Of beter gezegd: een nieuwe zwartvariant, met de naam Glossy black.

Volgens Koreaanse bronnen wil Samsung een Galaxy S7 uitbrengen voor iedereen die de huidige zwarte uitvoering niet zwart genoeg vindt, en daarom een ‘Jet black’ iPhone overweegt. Nu is het maar de vraag of dat echt een goede reden is om geen S7 te kopen, natuurlijk, maar in ieder geval is keuze uiteindelijk voor iedereen fijn.

De Glossy black Galaxy S7 moet extra glimmend vanaf begin december in de schappen liggen, al lijkt dat in eerste instantie vooral in Zuid-Korea te gaan gebeuren. Of we ‘m ook elders, zoals hier, zullen gaan aantreffen is nog niet duidelijk. In ieder geval krijgen we hier zeker de koraalblauwe S7 Edge, en wel in het eerste kwartaal van 2017.

(via)

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee