Oktober security patch voor de Galaxy S6/Edge/Plus (update 3-11)

Op de laatste dag van de maand rolt de update met de oktober security patch binnen op de unbranded Galaxy S6 Edge PlusUpdate 1 november: vanaf nu is deze patch ook beschikbaar voor de unbranded Galaxy S6 Edge, en voor T-Mobile’s branded Galaxy S6 en S6 Edge. Update 3 november: en daar is ‘ie dan voor de unbranded S6 (dank, Youp!).

galaxy-s6-edge-plus-oktober-patch-update Oktober security patch voor de Galaxy S6/Edge/Plus (update 3-11)

De Galaxy S6 Edge Plus krijgt vanaf nu de update met de oktober security patch. Firmwareversie XXU3BPJ3 laat het Android besturingssysteem bij versie 6.0.1, maar in het Software-info scherm is de Niv. Androidbeveiligingspatch bijgewerkt naar 1 oktober.

Op de unbranded Galaxy S6 (Edge) rolt firmwareupdate XXU4DPJH uit (T-Mobile: XXU4DPJD voor beide S6 modellen), die dezelfde patch naar deze variant van de S6-serie brengt. De patch bestaat uit een flink aantal fixes die Google uitbracht voor het Android besturingssysteem, en een handje vol verbeteringen voor de beveiliging van Samsung’s eigen aanpassingen aan de software.

galaxy-s6-edge-plus-update-oktober-security-patch Oktober security patch voor de Galaxy S6/Edge/Plus (update 3-11)

Heb jij deze update al op jouw Galaxy S6 (Edge/Plus) geïnstalleerd? Wat kom je zoal nog meer tegen aan verbeteringen danwel veranderingen?

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Reacties

 1. Jos zegt

  Krijg net de update binnen voor de Note Edge, 364,5Mb versie N915FYXXS1DPJ1 met oktober patches. Is wel een toestel voor de Roemeense markt.

 2. Kees Swart zegt

  Beste redactie,

  Ik heb zojuist een nieuwe update geïnstalleerd voor de Galaxy S6 edge plus (unbranded).
  De beveiliging gaat daarmee direct naar december 2017.

  Vriendelijke groeten,
  Kees Swart

Praat mee