Update met juni patches voor Galaxy S6 serie van start (update 5-7: T-Mobile branded S6 Edge+)

Samsung is begonnen met het uitrollen van updates die de beveiligingspatches van de maand juni naar haar Galaxy S6 serie brengen. Als eerste in Nederland: de patch voor Vodafone’s branded Galaxy S6 Edge.

samsung-galaxy-s6-edge-plus-update-security-patch-juni Update met juni patches voor Galaxy S6 serie van start (update 5-7: T-Mobile branded S6 Edge+)

  • Update 20-6: vanaf vandaag kan de update ook op Vodafone’e edge-loze S6 worden geïnstalleerd.
  • Update 27-6: Vodafone is goed bezig. Ook haar branded Galaxy S6 Edge Plus krijgt vandaag de juli patch.
  • Update 28-6: vandaag zijn T-Mobile’s branded S6 en S6 Edge aan de beurt voor dezelfde update.
  • Update 1-7: en daar is de juni patch op de unbranded S6 Edge Plus.
  • Update 5-7ook voor T-Mobile’s branded S6 Edge Plus is de patch er nu

Als jij jouw Galaxy S6 (Edge) direct via Vodafone hebt aangeschaft, kun je vanaf nu de update downloaden met firmwareversie XXS3DPF6. Deze brengt de security patches van de maand juni naar het toestel. Een blik op het Software-info scherm (via Instellingen -> Toestel-info) leert dat de datum onder het kopje Niv. Android-beveiligingspatch is bijgewerkt naar 1 juni. Update 27-6: voor Vodafone’s S6 Edge Plus staat firmwareversie XXS2BPF1 klaar. Update 28-6: T-Mobile’s S6 en S6 Edge krijgen firmware XXU3DPFB. Update 1-7: de unbranded S6 Edge Plus is inmiddels voorzien van firmware XXU2BPE6, inclusief – jaja – de juni patch.

Zoals altijd valt hiermee nog absoluut niet te voorspellen wanneer andere toestellen in Samsung’s Galaxy S6 serie de juni update zullen krijgen. De ‘platte’ Galaxy S6 zelf werd pas recent bijgewerkt met de patches tot en met mei – hopelijk laat de juni update dus minder lang op zich wachten.

(Dank, Sandor et al!)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Reacties

Praat mee