Afbeelding Samsung Galaxy S7 Edge ‘Olympic Edition’ opgedoken

Het was alweer even geleden dat het gerucht langskwam waaien dat Samsung mogelijk een speciale Olympic Edition van de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge gaat lanceren. Nu duikt de eerste afbeelding op.

samsung-galaxy-s7-edge-olympic-edition Afbeelding Samsung Galaxy S7 Edge 'Olympic Edition' opgedoken

Via de bekende roddelaar Evan Blass krijgen we een eerste render te zien van de speciale Galaxy S7 Edge Olympic Edition, waarover we een tijdje terug al konden lezen. Zo te zien is deze Olympische S7 in feite gewoon een zwarte toestelversie, met allerlei subtiele, Olympisch gekleurde details verspreid over het toestel, en – vermoedelijk – een speciaal exclusief thema voor de TouchWiz interface.

Het zou ons niet verbazen als je ‘m straks kunt aanschaffen inclusief deelname aan één of andere wedstrijd waarbij je een reis kunt winnen (rara waar naartoe) of andere goodies. Zo ging dat de laatste keer (bij de Galaxy S3!), tenminste. En natuurlijk gebeurt er straks nog iets met een Olympisch app, want ook dat hoort erbij.

Wanneer Samsung de Galaxy S7 Olympic Edition officieel aankondigt is nog niet bekend, maar het zal wel ergens in de komende weken worden, zo leert een blik op de kalender (en op de startdatum van de Olympische Spelen). Of hij ook naar Nederland komt, blijkt tegen die tijd vanzelf.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee