Mogelijke Samsung Galaxy S7 ‘Olympic Edition’ in de maak

Samsung en de Olympische Spelen hebben al geruime tijd een innige band. Een mogelijk toekomstig product van deze band is een Galaxy S7 en/of Galaxy S7 Edge Olympic Edition.

samsung-galaxy-s7-olympic-edition Mogelijke Samsung Galaxy S7 'Olympic Edition' in de maak

De komst van een Galaxy S7 Olympic Edition zou blijken uit het feit dat Samsung momenteel bezig is met de ontwikkeling van twee Olympische applicaties, én het bestaan van een toestel met de codenaam Hero2 Olympic Edition. De Hero2 is de codenaam die Samsung eerder gebruikte voor de Galaxy S7 Edge.

Het zou niet voor het eerst zijn dat Samsung een Olympic Edition op de markt brengt. Twee jaar geleden verscheen er al een Galaxy Note 3 in een Olympisch jasje, tenslotte. De brede push van Samsung op VR gebied – met de Galaxy S7 en de Gear VR als middelpunt, de laatste tijd – doet tevens vermoeden dat we het een en ander op VR gebied kunnen verwachten rond de aankomende Olympische Spelen.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee