Samsung Galaxy thema tip: TouchWiz in het zwart (nu gratis)

Het is alweer even geleden dat we de spotlight op een paar thema’s richtten, maar nu zijn er twee die we je niet wilden onthouden: TouchWiz Dark en TouchWiz Black. Leuk voor op je Galaxy S7, of op ieder ander Galaxy toestel met toegang tot de Theme Store: S6, S5 Neo, A3 en A5 (2016), J1, J3 en J5 (2016).

samsung-galaxy-s7-s6-thema-tip-donker Samsung Galaxy thema tip: TouchWiz in het zwart (nu gratis)

Vroegâh gebruikte Samsung altijd de kleur zwart als achtergrondkleur van haar TouchWiz interface. Echter, sinds enige tijd is wit het nieuwe zwart, en is het standaard TouchWiz design steeds lichter van kleur geworden. En niet iedereen vindt dat even mooi. Vindt jij dat ook, maar wil je ook niet direct los met allerhande compleet afwijkende thema’s? Dan zijn er nu twee thema’s die trouw zijn aan het recente TouchWiz design, maar dan met een donkere basis, die en passant natuurlijk ook wat energie bespaart. Tenslotte is een AMOLED scherm zuiniger naarmate het vertoonde beeld donkerder is.

samsung-galaxy-s7-s6-thema-tip-touchwiz-black-1024x455 Samsung Galaxy thema tip: TouchWiz in het zwart (nu gratis)

Galaxy thema tip: TouchWiz Black

De nieuwe thema’s komen uit de koker van ontwerper Lucas Kendi, van wie al menig premium thema in de Theme Store te vinden is. De nieuwe AMOLED Black en AMOLED Dark thema’s zijn voor nu echter gratis te downloaden, dus wees er snel bij. Je vindt ze in de Theme Store  voorzien van de tag [Kendi], of via deze links (alleen op je telefoon):

TouchWiz Dark

TouchWiz Black

De thema’s zijn gebruiken op alle Galaxys die toegang hebben tot de Theme Store: de Galaxy S7, S6, S5 Neo, A3 (2016), A5 (2016), J3 (2016) en J5.

(Dank, Henk!)

samsung-galaxy-s7-s6-thema-tip-touchwiz-dark-1024x455 Samsung Galaxy thema tip: TouchWiz in het zwart (nu gratis)

Galaxy thema tip: TouchWiz Dark

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Reacties

Praat mee