Samsung Galaxy S7 Active betrapt op foto’s

Dat Samsung bezig is met de ontwikkeling van een Galaxy S7 Active wisten we al even. Nu is het toestel dan in volle glorie te zien op verschillende foto’s.

samsung-galaxy-s7-active-1 Samsung Galaxy S7 Active betrapt op foto's

Helemaal vanuit Vietnam komen de eerste foto’s overgewaaid van de Galaxy S7 Active – een Galaxy S7 met een extra stevige behuizing, die op de foto’s dan ook goed te zien is, fikse rubberen randen incluis.

Qua uiterlijk doet deze S7 Active in feite sterk denken aan eerdere ‘Active’ toestellen, zoals de Galaxy S6 Active. En net als dat toestel, zal ook de S7 Active waarschijnlijk nooit buiten de VS uitgebracht worden. Op de foto’s is dan ook duidelijk het logo te zien van de Amerikaanse provider AT&T.

De behuizing van de S7 Active is – net als die van de gewone S7 – uiteraard IP68 gecertificeerd, maar voldoet daarnaast vermoedelijk ook aan de MIL-STD 810GB standaard, wat zoveel wil zeggen dat het toestel ook bestand is tegen flinke schokken en extreme temperaturen.

Wie het liefst ziet dat Samsung de Galaxy S7 Active ook in Nederland op de markt brengt, heeft helaas niet zoveel redenen om hoopvol te zijn. De laatste ‘Active’ die hier uitgebracht werd was de Galaxy S5 Active, twee jaar geleden. Aan de andere kant: ook de gewone S7 en S7 Edge zijn bestand tegen een aardige hoeveelheid water en stof.

Galaxy deal tips

Praat mee