Samsung App bevestigt bestaan Galaxy S7 Active?

Het feit dat de Galaxy S7 en S7 Edge beide water- en stof-afstotend zijn heeft de Koreanen er blijkbaar niet van weerhouden om – net zoals bij de afgelopen generaties – een Galaxy S7 Active variant te lanceren.

De laatste versie van de Samsung Level App laat namelijk een lijstje zien van compatible toestellen en jawel hoor, daar zit heel stiekem ook een toestel genaamd Galaxy S7 Active in verstopt 😉

Samsung-Galaxy-S7-Active-SM-G891A-576x1024 Samsung App bevestigt bestaan Galaxy S7 Active?

We horen je natuurlijk al denken, de S7 en S7 Edge zijn toch al water- en stof-afstotend? Waarom komt er dan ook nog een S7 Active?

Het antwoord is waarschijnlijk vanwege het success van de Galaxy Active varianten van de S5 en S6 van de afgelopen jaren. Het verschil met de S7 en S7 Active zit hem waarschijnlijk(!) in een iets ander ontwerp (lees: robuster) en een nog betere bescherming (military-grade protection MIL-STD-810G) van water en stof dan die van de standaard modellen.

Helaas is er naast dit kleine nieuwtje eigenlijk nog niks bekend over een eventuele S7 Active variant, maar iets zegt ons dat daar snel verandering in zal komen. Zodra we meer weten lees je natuurlijk als eerste hier op de blog!

(dank aan: Sammobile)

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee