Marshmallow update nu ook van start voor Galaxy S5 Plus (Duitsland eerst)

Vrij vlot na de Android Marshmallow update voor Galaxy S5, gaat dezelfde update nu ook van start voor de Galaxy S5 Plus. Duitse gebruikers trappen, zoals wel vaker, af. Update: inmiddels is de Marshmallow update ook op de Nederlandse Galaxy S5 Plus beschikbaar.

samsung-galaxy-s5-4g-plus Marshmallow update nu ook van start voor Galaxy S5 Plus (Duitsland eerst)

Bij de Oosterburen is vanaf vandaag de update naar Android 6.0.1 Marshmallow te installeren op de Galaxy S5 Plus – de unbranded toestelvariant, om precies te zijn. En omdat de Galaxy S5 Plus natuurlijk grotendeels gelijk is aan zijn ‘plus-loze’ broer, komt ook de update inhoudelijk overeen.

En zo zien we het toestel dus de sprong maken naar Android versie 6.0.1, met aan boord de bekende subtiele uiterlijke vernieuwingen, verbeterd permissiebeheer, en de Doze functie die energieverbruik in standby verlaagd. Meer informatie over deze update vind je in het Galaxy S5 met Android Marshmallow overzicht.

Zoals altijd, is pas bekend wanneer deze update naar Nederland komt als het zover is. Echter, meestal volgt ons land niet zo gek lang na Duitsland. De Marshmallow update voor de Galaxy S5 Neo wordt op een later tijdstip verwacht.

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

 1. Leon zegt

  Snelle instelknoppen in meldingen venster zijn verdwenen krijg ze op geen enkele wijze terug.

  Had liever lollipop gehouden . 🙁

 2. Jan stan zegt

  Ik heb ook marsmellow op mijn Samsung s5 plus vreet meer stroom
  Toen weer naar fabrieks instellingen gereset helpt niet
  Wil ook terug naar lollipot hoe doe je dat?

 3. Jan stam zegt

  Marshmallow op mijn op mijn Samsung s5 plus gezet
  Gebruikt beduidend meer stroom dan bij lollipop
  Naar de Samsung store gegaan moest het nog even aanzien
  Met lollipop kon ik gemiddeld 2,5!dag doen met mijn stroom nu net 1,5 dag
  Alles terug gezet naar fabrieks instellingen geresset helpt niet
  Wil terug naar lollipop Hoe gaat dat?

Praat mee